Zara u ponudi ima odličnu kopiju viralne dizajnerske haljine

Foto: zara.com/net-a-porter.com/jacquemus.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA je poznata po tome što u svojoj ponudi često ima pristupačne verzije odjeće inspirirane dizajnerskim brendovima, a ovog puta pažnju je privukla haljina koja nevjerojatno podsjeća na Jacquemusov viralni model. Riječ je o kratkoj haljini s balon rukavima koja se prodaje po cijeni od 39.95 eura, dok originalna Jacquemus haljina, pod nazivom Casaco, košta čak 750 eura.

Casaco haljina, 750 eura

Obje haljine su kratke, ističu struk i imaju balon rukave. Ipak, razlikuju se po materijalu, sitnim detaljima i po cijeni. Jacquemus koristi mješavinu vune i poliestera. S druge strane, Zarina haljina je većinom od poliestera s malim udjelom vune, što je tipičan izbor materijala za brendove koji se fokusiraju na pristupačnost.

Odlična opcija za one koji žele biti u trendu

Jacquemusova haljina ima posebne detalje poput otvora na leđima, remena s metalnom kopčom i džepa na prsima, dok Zarina nema te dodatke. Ipak, Zarina haljina je i dalje odlična opcija za one koji žele biti u trendu, a pritom ne potrošiti puno. Možete je vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.