Vraćamo se u 70-e. Zarina nova kolekcija za dom spaja retro i moderno

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARINA najnovija kolekcija za dom vraća nas u šarmantne 70-e, donoseći neodoljive retro komade koji spajaju prošlost i sadašnjost.

Izdvojili smo favorite

Kolekcija se ističe pažljivo biranim materijalima poput prirodnog drva, kože, pamuka i lana, čime se postiže osjećaj topline i ugode. Među istaknutim komadima su posuđe, vaze, stolići, tepisi, fotelje i mnogi drugi dodaci koji unose retro duh u svaki kutak doma.

Poseban fokus je stavljen na funkcionalne, ali elegantne komade, poput trosjeda od jasenova drva, koji kombinira prirodne linije i retro dizajn. Kolekcija uključuje i razne tekstilne dodatke - krpe, ubruse, deke i stolnjake. U nastavku smo izdvojili neke favorite, a cijelu kolekciju možete vidjeti ovdje.

Plitki stakleni tanjur retro stila, 8.99 eura
Pleteni tepih od jute i vune s geometrijskim uzorkom, 259 eura
Jednobojni pamučni ubrusi, 4 kom, 21.99 eura
Vilice za predjelo, 18.99 eura
Komplet pribora za jelo, 4 kom, 29.99 eura
Pomoćni stolić od tikovine s mramornom šahovskom pločom na vrhu, 219 eura
Ovalno zidno zrcalo, 129 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.