Zašto svi odjednom biraju Oura pametni prsten?

Foto/Screenshot: TikTok/Youtube/ouraring.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OURA je pametni prsten razvijen u Finskoj 2015. godine. Ovaj prsten, koji izgleda vrlo jednostavno, krije senzore koji prate različite zdravstvene parametre, uključujući temperaturu, broj otkucaja srca, razinu kisika u krvi, kretanje i brzinu disanja. Najčešće se koristi za praćenje sna i aktivnosti, a rezultati su dostupni u aplikaciji na vašem pametnom telefonu.

Ono što je posebno kod Oura prstena je način na koji integrira sve te podatke, omogućujući vam da dobijete jasnu sliku o svom zdravlju. Umjesto da se fokusirate na pojedinačne mjere, možete procijeniti koliko vam je odmora i aktivnosti potrebno te se prilagoditi tome.

Poznate osobe poput Jennifer Aniston, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow i princa Harryja obožavaju Oura prsten. 

@anistoncraze why’s she literally the cutest funniest person ever #jenniferaniston #jimmykimmel #funny #middleagedactresses #fyp #foryoupage #viral ♬ original sound - jennabean✨

Aniston je 2021. godine podijelila zabavnu priču o svom prstenu u emisiji Jimmyja Kimmela, a otkrila je i da joj je najviše koristan za praćenje sna i stresa. Tri godine kasnije još uvijek nosi ovaj pametni komad nakita.

@jacquiealexander_ #ouraring #sleeptracking ♬ original sound - Jacquie
@hauskris my conclusion is that I love it but I wish it tracked both #ouraring #oura #ourareview #applewatch #fitnesstracker #healthtracker #ouraringreview ♬ original sound - hauskris

Ima i svojih mana

Na TikToku sve više korisnika dijeli svoja iskustva s Oura prstenom, hvaleći ga kao odličan alat za praćenje zdravlja. Iako mnogi smatraju da je fantastičan, neki ističu njegove mane, posebno kada je riječ o praćenju fitness-aktivnosti. Zbog toga su mnogi napisali da čekaju da Apple izbaci svoju verziju jer im se njihov pametni sat pokazao najpouzdanijim za te svrhe.

"Ne znam kako bih više uopće živjela bez svog Oura prstena", napisala je jedna korisnica na TikToku. Druga korisnica je dodala: "Čekam da Apple napravi svoj prsten." Treći gledatelj je objasnio: "Uvijek govorim ljudima da je Oura prsten za praćenje zdravlja, a ne fitnessa. Definitivno postoji razlika i koristan je ovisno o onome što tražite."

Oura prsten, 399 eura

Najnovija verzija prstena, Oura 4, dostupna je u šest boja, a cijene se kreću od 399 do 549 eura, ovisno o odabranoj boji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.