Žena kupila Chanel torbicu, uvjerena da je lažna. Evo što su joj rekli u trgovini

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POSLJEDNJE se vrijeme sve više priča o sumnjivoj kvaliteti luksuznih proizvoda. Tako se nedavno jedna žena požalila na ljuštenje Louis Vuitton torbe, a jednoj su se Jimmy Choo cipele uništile nakon nekoliko minuta nošenja. Nedavno se jedna žena požalila na lošu kvalitetu još jednog luksuznog brenda. Kvaliteta je bila toliko loša da je bila uvjerena da su joj prodali lažan proizvod.

Ovo su bili znakovi za uzbunu

"Mislim da mi je prava Chanel trgovina u Milanu prodala lažnu Chanel torbu", započela je svoj video tiktokerica s profila @alldayallnight. "Torba ima mutan natpis 'Made in Italy'. Vidite kako blijedi. Gledala sam online i druge torbe nemaju taj natpis. Drugo, na gumbu nema Chanel natpisa." Rekla je i da se zatvarač i šavovi čine jeftinima, što ne bi očekivala od tako skupe torbice.

@alldaynallnight SOMEONE GET ME @Bethenny Frankel STAT #chanelbag #chanel #fashion #chanelunboxing #chaneladdict #chanel #bethannyfrankel ♬ original sound - db

"Čak i ako je prava, izgleda lažno", "Vrati je i kupi vintage Chanel", "Ovaj zatvarač je komičan", "To je samo današnja Chanel kvaliteta", "Vrati je, čak i ako je prava, ovi problemi neće nestati", "Je li ovaj zatvarač plastičan?", "Čak i ako je prava, ako ti se ne sviđa, nije vrijedna novca", "Koža ne izgleda dobro, inače je vrlo glatka", "Ja bih je vratila", glase neki od komentara.

Autorica videa je u komentarima priznala da ni sama ne zna zašto ju je kupila i da je puno bolje izgledala u trgovini prije nego što ju je otvorila.

"Za tu cijenu moraš biti zadovoljna"

Naizgled lažnu torbicu nije mogla vratiti, nego samo zamijeniti, stoga se još jednom zaputila u trgovinu gdje ju je kupila. Iz trgovine se vratila sa sličnom torbicom koju je otvorila pred kamerom: "Ako vam se ne sviđa, nemojte mi reći jer je ne mogu vratiti."

"Mislim da mi prodavačica nije ni htjela pokazati ovu torbu, ali rekla sam joj što se događa na TikToku i da ste zabrinuti, pa mi ju je pokazala", rekla je držeći novu torbu. "Želim vam svima zahvaliti, ovo je torbica mojih snova, a to nije mala stvar", dodala je. U komentarima je otkrila i kako su u trgovini rekli da prethodna torbica nije lažna, no ipak su izvršili zamjenu.

@alldaynallnight Replying to @Georgia Cameron #chanel #luxurybag #designerbags #italy #shopping ♬ original sound - db

Mnogi su u komentarima primijetili da izgleda kvalitetnije od prve torbice: "Nemam Chanel, ali ova torba izgleda toliko kvalitetnije od prethodne", "Ova izgleda puno elegantnije, bravo", "Toliko je bolja, drago mi je da si je zamijenila", "Drago mi je da si se zauzela za sebe", "Za tu cijenu moraš biti zadovoljna njome", "Ova torba je prekrasna", "Savršena je".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.