Žena s najboljom kosom na Instagramu lansira vlastitu liniju proizvoda za kosu

Foto: Instagram/djerfavenue.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ŠVEDSKA influencerica i osnivačica brenda Matilda Djerf poznata je po dvije stvari: svom besprijekornom stilu i raskošnoj, voluminoznoj kosi. Njezine frizure, poput velikih šiški i osunčanih plavih pramenova, često inspiriraju njezine pratitelje, stoga nije iznenađenje da je vijest o proširenju njezine linije za njegu kose privukla veliku pažnju. 

"Vrlo sam uzbuđena zbog toga što proširujemo obitelj Djerf Avenue Beauty lansiranjem linije proizvoda za njegu kose", izjavila je Matilda Djerf, prenosi Hypebeast.

"Više od dvije godine proveli smo u razvoju proizvoda s vrhunskim kemičarima i profesionalcima za njegu kose kako bismo stvorili učinkovite formule koje odgovaraju svim tipovima kose. Ovi proizvodi nude savršenu ravnotežu između njege i mogućnosti stiliziranja, a lako se uklapaju u svakodnevnu rutinu i jedva čekamo da ih kupci isprobaju."

"Volim ovo", "O moj Bože", "Uzmi sav moj novac", "Uzbuđena sam", "Znam da će ovo biti jako dobro", "Ajme, kako uzbudljivo. Moram ih isprobati", "Ovo je potreba", "Ovo je najbolja vijest ikada. Ne mogu dočekati", samo su neki od komentara ispod Instagram objave brenda Djerf Avenue o novitetima koji stižu. 

Linija se sastoji od dvije kolekcije za kosu

Brend planira predstaviti svoje prve dvije kolekcije za njegu kose: Breezy Weightless i Essential Moisture.

Linija Breezy Weightless namijenjena je brzoj obnovi masnije kose te dodaje volumen i čini kosu punijom, dok je linija Essential Moisture osmišljena za dubinsku hidrataciju i otklanjanje problema s neposlušnom kosom koja se kovrča ili "leti" u neželjenim smjerovima. Obje linije uključuju šampon, regenerator i masku za kosu, što znači da će biti ukupno šest novih proizvoda.

Proizvodi su cruelty-free i veganski te ne sadrže sulfate, parabene ni silikone. Izrađeni su u Švedskoj i pakirani u 100% recikliranu ambalažu te imaju PETA certifikat. Cijene proizvoda iz linija Djerf Avenue Beauty Breezy Weightless i Essential kreću se od 22 do 30 eura, a bit će dostupni za kupnju od 16. listopada na službenoj web stranici brenda.

Možete se prijaviti na listu čekanja ovdje.

Podsjetimo, ovi proizvodi pridružuju se Breezy Styling Mistu i On the Go Styling Gelu, dvama višenamjenskim proizvodima za stiliziranje kose, koji su obećali Djerf izgled i lansirani su u ožujku 2024. godine.

Matilda ima dva brenda

Matilda Djerf je osnivačica dva brenda - Djerf Avenue i Djerf Avenue Beauty. Prvi, ujedno i njezin najpoznatiji brend, osnovan je 2019. godine. Djerf Avenue nudi odjeću koja se ističe ležernim, a elegantnim krojevima, fokusiranim na bezvremenski stil. Kolekcije su uglavnom inspirirane skandinavskom estetikom, a uključuju sve, od jakni i košulja do haljina i basic komada poput majica i hlača.

Matilda je brend Djerf Avenue Beauty lansirala ove godine, a nudi proizvode za njegu kose s naglaskom na održivost i prirodne sastojke. Brend je započeo s dva proizvoda za stiliziranje kose, a linija će uskoro biti proširena šamponima, regeneratorima i maskama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.