Zendaya ima manikuru u savršenoj boji za ljeto

Screenshot/Foto: Instagram/Shutterstock/juliana-nails.hr/chanel.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI će za ljeto odabrati vedre, neonske manikure, bilo da je u pitanju ružičasta, zelena ili pak crvena boja. Najnoviju neonsku manikuru koja je savršena za ljeto vidjeli smo na Zendayi, čiji ukus za odijevanje i šminku mnogi hvale, a na popis dodajemo i manikuru.

"Crvena joj odlično pristaje"

Njezina manikerka Marina Dobic na svojem je Instagramu objavila manikuru koju joj je nedavno napravila, a u pitanju je jako topla nijansa crvene boje. Jednostavno, a tako efektno. "Ova crvena izgleda tako predivno na njoj. Radile smo gel ekstenzije, što obično ne radim i u čemu nemam puno iskustva, ali ispale su odlično", napisala je Dobic u objavi.

"Crvena joj doista odlično pristaje", "Sretna je što te ima, Marina", "Nevjerojatna si, tvoj me rad uvijek nadahne", "Jako mi se sviđa boja", "Savršeno, kao i obično", "Savršena crvena" neki su od komentara na objavu.

Zendaya je odabrala nokte kvadratnog oblika crvene boje s izraženim narančastim podtonovima zahvaljujući čemu djeluje savršena za ljeto. Završetak manikure je veoma sjajan. Ako vam se sviđa ovakva manikura, pronašli smo slične nijanse lakova za nokte.

Juliana Nails gel lak Designer Red, cijena na sniženju je 6.99 eura
Chanel lak za nokte u nijansi 147 Incendiaire, cijena je 34 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.