Žene hvale ovaj povoljan Lush sprej: "Dobijem komplimente svaki put kad ga nosim"

Screenshot/Foto: TikTok/lush.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PARFEM ne mora biti skup da bi bio dobar. Često se mogu pronaći povoljni mirisi koji ispunjavaju sva očekivanja bez probijanja budžeta. Takvi su prema tvrdnjama mnogih Lush sprejevi za tijelo, a dva mirisa se posebno ističu u posljednje vrijeme na društvenim mrežama.

Let The Good Times Roll

Jedan od njih je Let The Good Times Roll, koji košta svega 35 eura i dolazi u bočici od 200 ml. Ovaj sprej postao je viralan na TikToku, a prije nekoliko dana tiktokerica Leanna Paul posebno ga je nahvalila.

Navela je da miriše jako dobro te da dobije više komplimenata kada nosi ovaj parfem od 25 funti nego kada nosi one skuplje od 200 funti. Njezin video prikupio je gotovo tri milijuna pregleda i mnoštvo komentara te su se mnogi složili s njom. 

@leannapaul

I mean it does smell so so good

♬ TASTE by Sabrina Carpenter - 𝓙𝓸𝓱𝓪𝓷 | ☾

Ovaj sprej pokupio je mnoštvo pohvala: "Pomirisala sam ga u trgovini i sada sam opsjednuta", "Trebamo ga i u obliku parfema, ulja za tijelo", "Dobijem komplimente svaki put kad ga nosim", "Danas sam dobila tri komplimenta kad sam ga nosila", "Miris traje cijeli dan", "Obožavam ovaj miris."

Neki su spomenuli i druge Lush sprejeve za tijelo koji su im jednako dobri: "Sticky Dates je odličan, uvijek dobijem komplimente", "I meni je Sticky Dates super", "Sticky Dates je nevjerojatan", "Rose Jam zauvijek", "Meni je najdraži Dirty."

Sprej za tijelo Let The Good Times Roll (nije dostupan na webshopu)

Sticky Dates

Uz Let The Good Times Roll, Sticky Dates je jedan od popularnijih Lushovih sprejeva za tijelo, što potvrđuju mnogi videi i komentari posvećeni njemu. Ovaj miris također dolazi u bočici od 200 ml i košta 33.50 eura. Tiktokerica Jessica Geary u svom posljednjem videu pohvalila je upravo njega. "Ako želite mirisati lijepo, kupite ovo u Lushu", rekla je držeći sprej za tijelo i losion Sticky Dates. 

@jessicageary1 i have never smelt anything nicer ? #lush #fragrance #stickydates ♬ original sound - Jessica Geary

"Trčim u Lush da ga isprobam", "Ovo je sve što nosim, tako je dobar", samo su neki od komentara ispod njezinog videa.

Sprej za tijelo Sticky Dates, 200 ml, 33.50 eura

Sljedeći put kad budete u Lush trgovini, ne propustite priliku isprobati ove popularne sprejeve za tijelo. Njihova povoljna cijena i jedinstveni mirisi učinili su ih hitom na društvenim mrežama, a korisnici ističu ne samo trajnost mirisa već i sposobnost da ostave dojam.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.