Becker: Došao je kraj jedne ere

Foto: Getty Images / Guliver image

PRVI put je izgovorio tu riječ, dao je do znanja koliko ga je poljuljao poraz od Stahovskog. Svaka čast na neustrašivosti, ali Federer tu, u 2. kolu, nije smio imati problema. Posebno je frustrirajuće što ima sve da osvoji još jedan Grand Slam, ali nikako da to i napravi. Roger je tema broj jedan u na ulasku u drugi tjedan ovog izdanja Wimbledona, koje bi po mnogo čemu moglo biti prekretnica.

Dežurni stručnjaci u All England Clubu, štoviše, slažu se da je došao kraj jedne ere.

"Ako se za Nadala može reći da je Wimbledon postao njegov 'kamen spoticanja', onda se za Federera ne može ništa drugo reći nego da je došao kraj jedne velike ere u povijesti tenisa. Rogerovi rezultati više nisu na potrebnom nivou, a podatak da je ove sezone osvojio samo Hale, dovoljno govore ili o njegovoj nemoći, ili snazi drugih", smatra Boris Becker.

U tenisu se sve promijenilo i Roger to zna. No, iskreno bih volio da osvojio još jedan Grand Slam", kaže Becker.

Tim Henman i Martin Hingis vjeruju da se Federer može vratiti, odigrati još jednu veliku godinu i uzeti Grand Slam, no ne vjeruje u to Jimmy Connors, nekadašnji američki broj jedan, s osam Grand Slam naslova i dva iz Wimbledona.

"Federer je ispao. Koliko on još realno, može?", napisao je na Twitteru.

Privatni život ga promijenio, Mirka zijeva na mečevima

U medijima Švicarske, jasno, zabrinute analize idu čak i do Rogerove supruge Mirke, kojoj se zamjera da zijeva na tribini. Roger je tvrde, nakon rođenja blizanaca prije četiri godine, promijenio odnos prema tenisu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.