Bilić: Rodilo se! Da sam izgubio, otišao bih doma

SLAVEN BILIĆ opet je imao sreće. Nije bez razloga njegov glasnogovornik Davor Gavran nakon utakmice komentirao: U ovom Splitu nema ništa normalno, pa čak ni pobjeda.

> Dva poentiranja u dvije minute kozmetički prebrisala sve loše u dotadašnjih 75

> Ketsbaia: Ponosan sam na svoje igrače, držali smo u šahu ponajbolju reprezentaciju svijeta

> Marković: Ne smetaju me zvižduci, znam da me Splićani vole

> Krvavi obračun u Splitu - Torcida napala Boyse: "Bilo je krvi ka´ kiše"

"Bilo je teško, dugo i iscrpljujuće, ali rodilo se. Ovo je jedan novi početak Splita. Hvala publici, ali to smo i očekivali. Mislim da smo zaslužili pobjedu", rekao je Bilić pa nastavio:

"Nadali smo se da ćemo ranim golom olakšati sebi situaciju i nastavak utakmice, a dogodilo se nešto upravo suprotno. Presjeklo nas je to, ali smo dobro reagirali i veliki dio utakmice odigrali kako smo htjeli, kako baš kako i treba protiv Gruzije. Maltretirali smo bokove i čekali svoju šansu, a na kraju je i dočekali".

"Moram čestitati i Gruzijcima, znali su kako nam mogu parirati, ali ničim nas nisu iznenadili. Još su i dobili bonus na tu svoju defenzivnu igru u vidu gola. Zato sam još i više ponosan na svoje igrače", dodao je.

Kao što je već nekoliko puta spominjao, kvalifikacijske utakmice uvijek su mučenje, gdje Hrvatska ne može pokazati svoju pravu vrijednost.

"Iskreno puna mi je kapa ovakvih utakmica. Ovo je izuzetno teško svima. Ovo je teško probijati jer je ovo zaista jako kvalitetan bok. Krvarenje se plasirat na Euro, ali na prvenstvu garantiran jedan veći uspjeh. Plasirat ćemo se, ali bit će teško, i protiv Izraela i Latvije i Malte", napomenuo je hrvatski izbornik.

"Da, jako sam emotivno doživio ovu pobjedu. Bila je specifična situacija, u Splitu, i da sam izgubio mogao bi jedino ići kući. Prođe svašta kroz glavu za vrijeme utakmice, ali važno je da je sve završilo dobro", za kraj će Bilić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.