Bravo Ferdo! Mladi trener Zadra na Tustinom grobu u Puli odao počast pokojnom punk velikanu

Foto: Regional Express

FERDO MILIN pokazao se kao dobrodošla iznimka kada su u pitanju nogometaši i muzika. Kao što je poznato, uz njih s pravom vezujemo cajke i sličan šund, ali mladi (34) i po mnogima, jedan od najperspektivnijih trenera u Hrvatskoj, pokazao je kako "nisu svi isti".

Pulski Regional Express piše kako je trener Zadra nekoliko sati prije značajne utakmice s Istrom 1961 obišao pulsko groblje, gdje zapalio svijeću i položio cvijeće na vječno počivalište svog idola iz djetinjstva i mladosti Branka Črnca-Tuste, nedavnog preminulog pjevača legendarnog punk-rock banda KUD Idijoti.

"Obožavao sam KUD Idijote, odrastao sam uz njih, mislim da je moja kazeta "Glupost je neuništiva" najviše puta presnimljen album u povijesti Zadra. Bilo je teško do nje doći, pa sam ja svima snimao. Slušao sam Idijote do zadnjeg dana i bila mi je želja da odam počast velikom čovjeku, strašno mi je žao što ga više nema, no njegova glazba je vječna, Tustina životna poruka i glazba duboko su u mom srcu" izjavio je trener čiji je Zadar izbacio Dinamo iz Kupa pobjedom na Maksimiru i koji je potpuno reinkarnirao već odavno otpisanu momčad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.