Bugarski mediji našli krivca za ispadanje: Skandalozni sudac je izbacio Ludogorec

BUGARSKI novinari žestoko su kritizirali suca Felixa Zwayera nakon što je Dinamo 3:2 svladao Ludogorec i izbacio ga iz Europe. Tamošnji novinari pišu da je sudac neopravdano produžio utakmicu osam minuta, ali nisu tako glasni kad treba napomenuti da je Marcelinhu nije svirano očito igranje rukom kod gola za 2:1.

Bugarski Sportal dojam s utakmice najbolje je sažeo u naslovu. "Njemački sudac divljački se ismijao Ludogorecu - izbacio ga iz Lige prvaka u 98. minuti", naslov je članaka u kojem se, dakako, udara po sucu.

Sportal piše i da Nijemac nije sudio ruku Marcelinha kod gola za 2:1, ali da je od toga trenutka počeo suditi u korist domaćina.

Dariknews navodi da su "kontroverzni trener i slabi Dinamo izbacili Ludogorec iz Europe".

"Ispadanje se ne bi dogodilo da nije bilo skandaloznog suđenja Nijemca Felixa ", stoji u tekstu u kojem se napominje da je Marcelinho kod drugog gola igrao rukom.

Treba napomenuti da ne napadaju svi bugarski mediji njemačkog suca. Primjerice portal Sportni piše da je Ludogorec ispao na na najbolniji način i da je prava šteta što neće igrati protiv Sheriffa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.