Burić: Nismo zaslužili poraz, vidimo se u Splitu

Foto: Hina

DAMIR BURIĆ zadovoljan je igrom Hajduka unatoč 0:1 porazu na gostovanju kod Libereca u prvoj utakmici play-offa Europske lige.
 
Hajduk je u Češkoj "nulu" držao do 79. minute.
 
"Za jednu utakmicu u gostima imali smo jako dobre prilike, ali jako me smeta taj pogodak pri kraju utakmice", rekao je Burić.
 
"Imali smo rezultat i praktički je sve bilo gotovo. Bili smo organizirani, a taj pogodak je uništio cijelu našu dobru igru.  Dobro smo se spremili i tako smo i ušli u utakmicu. Imali smo šansu na samom početku, kasnije i još neke... No, gol nas je potukao. Nismo zaslužili poraz, vidimo se još u Splitu", poručio je Burić i dodao kako je pravi junak Hajduka sinoć bio vratar Lovre Kalinić koji je obranio tri velike prilike domaćina.
 

 
Burić nije popuštao na stalne upite o šansama u uzvratu.

"Dobro smo stajali na terenu. Možemo žaliti što nismo zabili, jer uvijek možemo primiti gol, što sam se i dogodilo... Da smo zabili, svima bi nam bilo puno ugodnije.

Kome će uzvrat biti lakši?

"Ovaj poraz težak je rezultat za nas. Moramo ih dobro snimiti, ali vjerujem da ćemo uz naše navijače na Poljudu odigrati drugačiju utakmicu"

"Oni su imali sreće, mi nismo"
 
Hajdukov trener smatra da njegova momčad nije imala ni sreće...
 
"Pokazalo se da su oni vrlo jaki u prekidima. Dosta toga smo spriječili i stajali smo jako dobro na terenu. No, dogodi se jedna situacija u kojoj lopta dođe do njih i sretno zabiju pogodak, a mi tu sreću večeras nismo imali."
 
Dojam je ipak da se Hajduk provukao u drugom poluvremenu.

"To nije bio dogovor, htjeli smo zaključiti utakmicu koja se kretala prema 0:0, ali i u svakom momentu izvesti kontru"

>>> OPŠIRNIJE: Trener Slovana upozorava: Hajduk je na Poljudu druga momčad

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.