Čačić: Žao mi je onih koji će večeras piti od tuge što smo prošli, ali mi ćemo cugati sa zadovoljstvom!

DINAMOV trener očigledno "nije gledao istu utakmicu", kao i ostalih parsto tisuća na Maksimiru i pred televizorima. Pričao je bajke o herojskoj igri, velikom srcu i još većoj pobjedi svojih izabranika protiv Ludogoreca.

Šokirani Petev: Pitajte suca zašto se igralo sedam, a ne pet minuta nadoknade!

Pošto ekran, kao i papir, trpe svašta, evo rezimea uzvratne utakmice od strane Ante Čačića:

"Lude utakmice s Ludogorcem riješilo je veliko plavo srce."

"Inficirani smo dobrim ljudima i zato izdržavamo sve te utege i klipove koji nam se bacaju, ali  netko to od gore sve vidi."

"Ovo je pobjeda za sve hrvatske ljude i naše igrače koji su heroji."

"Momčadi je pomoglo što nisam padao u ambis ni euforiju, nego sam bio prisutan. Radili smo pravovremene izmjene."

"Nije lako igrati utakmicu koja je unaprijed označena kao sudbonosna."

"Prošli smo u zadnjim sekundama, ali to pripada samo velikim momčadima, koje imaju karakter i koje daju zadnji atom snage."

"Podsjećam, gubili smo od Hajduka, Zagreba i Ludogoreca, ali smo se vraćali i preokretali, tako da to više ne može biti slučajno."

Čačić je barem u nečemu pogodio: "Ludogorec je kvalitetan, ali mi smo iskusniji i europski autoritativniji. Zabili su nam gol iz dva prekida, ali smo ih riješili. Težeg i goreg protivnika nismo mogli dobiti u 2. pretkolu i zato je prolaz slađi.

Dinamovim navijačima posebno će biti drago čuti ova jamstva: "Za razliku od Ludogoreca, mi formu nismo tempirali za ove utakmice, nego za nastavak natjecanja. Dinamo će se dizati iz utakmice u utakmicu."

Uslijedilo je podsjećanje na Dinamove pripremne scile i haribde:

"Otišli smo 700 kilometara da bi se mogli pripremati. Vozili smo se osam sati da bi odigrali samo dvije utakmice. Koliko su te pripreme bitne dokazuje i ovo: Arsenal je na pripremama primio pet komada, ali je nakon toga došao među osam u Europi. Mi nakon tih priprema više nemamo ni dana za bazičnu pripremu igre."

Zatim još malo trauma u busu od pola milje eura:

"Gdje je put u Bugarsku, gdje smo bili osam sati skvrčeni, pa onda opet sat po kaldrmi, pa onda opet do 4 ujutro skvrčeni i kako da se onda vratimo u subotu", aludirao je na slabo izdanje protiv Intera, ali onog iz Zaprešića.

Čačić se na kraju obračunao i s jalnuškim diletantima:

"Malo mi je žao što će večeras mnogi ljudi piti od tuge i jada što smo prošli, ali mi ćemo cugati sa zadovoljstvom."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.