Cro Cop se osvetio Gonzagi!

Foto: Screenshot/UFC

MIRKO FILIPOVIĆ osvetio se Gabrielu Gonzagi za najteži poraz u svojoj karijeri! Na UFC spektaklu u Krakowu slavio je tehničkim nokautom u trećoj rundi!

> Mirko krvave glave poručio: Vidjet ćete me opet

> Pogledajte kako je Cro Cop razbio Gonzagu!

> Zvijezde borilačkih sportova oduševljene Mirkovom pobjedom: "Wow, kakav povratak!"

Cro Cop je uz veliku podršku poljske publike i veće skupine hrvatskih navijača odradio sjajnu borbu iako je na trenutke izgledalo da bi mogao i drugi put izgubiti od 10 kilograma težeg i pet godina mlađeg Brazilca. Ovaj put, puno iskusniji i psihički spremniji, Mirko je pokazao strpljenje, počeo oprezno i čekao priliku za kontru. 

Gonzaga je krenuo žestoko, ali Cro Cop je izbjegao tri početna nasrtaja. Uspio je middle-kickom okrznuti Mirka po tijelu, a onda ga srušio na tlo, no hrvatski borac se uspio izvući, zadao mu je par udaraca u glavu i dvaput ga pogodio laktom.

U drugoj rundi Mirko je izveo high-kick, Gonzaga se obranio i uzvratio koljenom u nezgodno mjesto, ali Mirko se brzo oporavio. Ubrzo ga je Gonzaga ponovo srušio i pokušao ga ugušiti, ali Cro Cop ga je pogodio laktom i koljenom. Pred sam kraj runde Gonzaga mu je zadao neugodan udarac laktom i otvorio mu arkadu.

Krvave glave ušao je najbolji hrvatski borac u treću rundu, iznenadio protivnika laktom, Gonzaga je zateturao, a Mirko ga srušio i s nizom udaraca u glavu dokrajčio.
 


UOČI BORBE

22:40 - pjesma "Wild boys" krenula je s razglasa i Mirko je ušao u dvoranu. UFC-ovi komentatori poručili su kako bi pjesmu Duran Durana trebalo umiroviti nakon što Cro Cop zaključi karijeru. "Nitko ne bi nakon njega trebao ulaziti na tu pjesmu", poručio je dvojac očaran Mirkovim uspjesima.

U dvorani je i veća skupina hrvatskih navijača

 22:25 - Završena je i posljednja prije glavne borbe večeri! Mirko se sprema ući u oktogon prvi put nakon povratka u najjaču MMA organizaciju.

21:50 - Mirko se u svojoj svlačionici zagrijava za meč do kojeg je ostalo još vrlo malo vremena. Nekoliko metara dalje priprema se i Gonzaga.



21:20 - Cro Cop je stigao u dvoranu zajedno sa svojim timom. Arena u Krakowu je puna, a atmosfera usijana već u prvim borbama večeri.

Pročitajte prognoze i najave revanša kojeg nestrpljivo iščekuje cijeli borilački svijet:

> Cro Cop večeras kreće u osvetu za najteži poraz u karijeri

> Stipe Miočić: Cro Cop će večeras pobijediti

> Spektakl u Krakowu: Gonzaga 10 kilograma teži od Cro Copa

> Gonzaga: Cro Cop je pod pritiskom

> Cro Cop: Spreman sam! Pobijedit ću Gonzagu

Cro Cop: Ne volim vidjeti kako me Gonzaga nokautirao

Video dana: Svi Mirkovi nokauti 

UFC Fight Night 64 - rezultati

Mirko Filipović def. Gabriel Gonzaga – KO (R3, 2:50)
Jimi Manuwa def. Jan Blachowitz - jednoglasna sudačka odluka
Pawel Pawlak def. Sheldon Wescott - jednoglasna sudačka odluka
Maryna Moroz def. Joanne Calderwood - SUB (R1, 1:30)
 
Leon Edwards def. Seth Baczynski - KO (R1, 0:08)
Bartosz Fabinski def. Garreth McLellen- jednoglasna sudačka odluka
Sergio Moraes def. Mickael Lebout - jednoglasna sudačka odluka
Yaotzin Meza def. Damian Statiak - jednoglasna sudačka odluka
Anthony Hamilton def. Daniel Omielanczuk- jednoglasna sudačka odluka
Aleksandra Albu def. Izabela Badurek - SUB (R2, 3:34)
Steven Ray def. Marcin Bandel - KO (R2, 1:35)
Taylor Lapidus def. Rocky Lee- jednoglasna sudačka odluka


Tijek programa

U prvoj borbi glavnog dijela programa slavila je Marina Moroz polugom protiv Joanne Calderwood u prvoj rundi. Šesta joj je to pobjeda u šestoj MMA borbi. Odmah zatim izazvala je UFC prvakinju Joannu Jedrzejczyk, koja je pratila borbu iz prvih redova.

U drugoj borbi slavio je domaći favorit Pavel Pawlak na oduševljenje punih tribina. U napetom meču porazio je Sheldona Westcotta jednoglasnom odlukom sudaca nakon tri runde.

U posljednjoj borbi prije Cro Copa i Gonzage nastupio je još jedan domaći favorit, Jan Blachowicz, no unatoč velikog podršci odlukom sudaca slavio je Jimi Manuwa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.