Dinamo koji pripada navijačima: Prvi dan 500 novih članova koji će upravljati klubom!

Foto: Facebook

DINAMO NA ŠALATI, sportski događaj na kojem je predstavljen MNK Futsal Dinamo koji je u samo jedan dan dobio više od 500 novih članova, zasigurno će obilježiti razvoj futsala u Hrvatskoj.

U sklopu održanog programa kojeg su vodili Boris Mirković i Hrvoje Kečkeš, odigrane su i dvije utakmice - NK Maksimir (Zagreb Istok) protiv NK Kustošija (Zagreb Zapad), te utakmica između klubova Futsal Dinamo i All Star Dinamo u čijem su sastavu igrali Slavko Štvanić, Dario Šimić, Igor Bišćan, Tomo Šokota, Silvio Marić, Zvonimir Soldo i prijatelji.

Odlične utakmice i spektakularna atmosfera za koju je zaslužno gotovo pet tisuća Bad Blue Boysai ostalih navijača, oduševile su mnogobrojne posjetitelje. Cijeli događaj uljepšali su i polaznici dječjeg vrtića Didi koji su otpjevali Dinamovu himnu iz 1982. godine.

"Presretni smo i ponosni što je klub Futsal Dinamo okupio toliko navijača i što nam se u klub, samo na Šalati, učlanilo više od 400 ljudi. Nadamo se kako će članova biti sve više svakom novom utakmicom te da će nas uvijek bodriti naši Bad Blue Boysi koji su s nama od početka. Za klub imamo velike planove te se nadamo kako će se svi, poput ovog, i ostvariti" izjavio je Juraj Fabijanić, predsjednik MNK-a Futsal Dinamo.

Nova uprava kluba Futsal Dinamo kroz svoj rad prezentira članski model upravljanja klubom (koji se temelji na demokratskim principima biranja vodstva i potpunoj transparentnosti poslovanja), te sustavno radi na približavanju kluba svim generacijama i građanima te će u roku od godinu dana provesti nove izbore za rukovodeća mjesta u klubu.

Malonogometni klub Futsal Dinamo osnovan je u ožujku 2012. i jedan je od hrvatskih klubova koji uspješno funkcioniraju po modelu jedan član - jedan glas. Posebnost kluba je što iza njega stoje zaljubljenici u futsal te navijačka grupa BBB.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.