Doznajemo: Facebook "prosvjed protiv HNS-a" je sabotaža i nema podršku navijačkih skupina

Foto: Facebook

NA FACEBOOKU je objavljeno kako se za subotu 14. studenog na središnjem zagrebačkom trgu sprema prosvjed protiv HNS-a pod sloganom "naše ujedinjenje za vaše uništenje".

Kao što smo napisali, organizatori prosvjeda, koji pozivaju da se na okupljanje dođe s pripremljenim rekvizitima: "Ako imate nekakav trasparent tipa HNS LOPOVI ponesite ili si dajte malo truda pa napravite prekrižena glava je također dobrodošla" su nepoznati, a podršku ili organizaciju skupu ne daju navijačke skupine, tako da je cijela stvar od početka sumnjiva.
 
Zato smo kontaktirali hrvatske navijačke skupine, iz kojih nam je potvrđeno kako ih nitko od organizatora navodnog prosvjeda nije kontaktirao, kao i da ni jedna navijačka skupina ili udruga ne podržava ovaj događaj, niti će ga podržavati.
 
"Ako prosvjeda jednog dana i bude, sigurno se neće organizirati preko anonimnih Facebook grupa. Pratite službene stranice navijačkih skupina, jer ovo je pokušaj sabotaže da se organizira tobožnji prosvjed, na koji zbog očite neozbiljnosti i neuvjerljivosti "organizatora" neće doći nitko ili jako malo prevarenih, kako bi takav skup propao i ispalo da je javnost ZA HNS." poručuju navijači.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.