Dva dana do rukometnog EP-a u Varaždinu, Hrvatice poručuju: Navijači, podržite nas!

Foto: Hina

DVA dana su ostala do početka Europskog rukometnog prvenstva za žene, koje Hrvatska i Mađarska organiziraju do 21. prosinca. Gradovi domaćini u Hrvatskoj Osijek, Varaždin i Zagreb.

> Canjuga: Neki bi mi skinuli glavu jer još nismo osvojili medalju, a sad znamo koliku imamo šansu za to

Rukometašice Vladimira Canjuge u Varaždinu bruse formu za prve nastupe, a u skupini su sa Njemačkom, Nizozemskom te Švedskom koja je prvi protivnik u ponedjeljak. Maja Zebić smatra da je reprezentacija spremna, a naglasak je na prvu utakmicu sa Švedskom.

"Najbitnija nam je ta utakmica u ponedjeljak sa Švedskom, da odmah pokažemo na početku u kakvoj smo formi i naravno cijela ova grupa u Varaždinu je najbitnija i voljela bi nam da dođe što više navijača", rekla je Zebić. Nervoza i uzbuđenje je prisutna ali atmosfera među curama je na visokom nivou, poručila je Zebić.

"Nekako smo i složne i neka pozitivna energija vlada, ali opet idemo utakmicu po utakmicu i to je to", istaknula je Zebić. Od vratarki se na ovom Euru puno očekuje. Marta Žderić vjeruje da će ona njene suigračice na golu biti čvrsti dio reprezentacije.

"Nadam se da ćemo mi golmanice uz obranu biti jako dobre. Proučavamo svi zajedno, nas tri smo bitne i nadam se da ćemo vrlo dobro odraditi svoj posao", rekla je Žderić. Vjetar u leđa koji donosi domaća publika je uvijek bitna stavka kod motivacije igračica. I Marta je pozvala Varaždince da ispune dvoranu te da zajedno slave nakon utakmica.

"Baš je bilo lijepo i još sad očekujem još više jer je to EP. Očekujem da nam svi daju podršku. Jako mi je žao što se polufinale i finale ne igraju doma, ali Mađarska nije daleko i nadam se da će nas navijači i tamo doći podržati",istaknula je Žderić.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.