FFC otkrio novi par u Sarajevu: "DoKoske" Truhan protiv Al Saida!

Foto: Studio Papaja/Fightsite

FFC nastavlja otkrivati vrhunski fight card koji nas čeka na idućoj priredbi ove borilačke promocije koja je zakazana za 13.rujna (FFC07) i sarajevsku Zetru.

Danas su službene stranice Final Fighta otkrile još jedan vrlo zanimljiv i kvalitetan dvoboj dva već prilično poznata i priznata regionalna MMA borca.

U uvodnom dijelu sarajevske priredbe koju predvode Dževad Poturak i Stefan Leko, tako će se sučeliti član zagrebačkog Black Dragon Alliancea, Matej Truhan, i Srbin Josifom Al Said. Meč je dogovoren u kategoriji do 77 kilograma.

Kada se pojavio na regionalnoj MMA sceni, Matej Truhan je zbog beskompromisnog i vrlo atraktivnog stila odmah zapeo za oko borilačkim medijima koji su ga proglasili jednom od najvećih mladih nada na ovim prostorima. Niz nepobijedivosti i atraktivnih nokauta u prvim rundama tekao je sve do petog meča kada ga je armbarom završio srpski borac Dušan Džakić.

2012. "DoKoske" neće pramtiti po dobrome. Nakon pobjede protiv Antona Radmana u prvom meču u karijeri koji je odradio do sudačkog gonga, član zagrebačkog "Black Dragon Alliancea" je u sljedeća dva dvoboja doživio dva poraza. Doduše, prvi je uzrokovan tek sudarom glavama i neugodnom posjekotinom zbog koje je sudac prekinuo meč protiv Shamkhala Kerimova, dok je Damir Hadžović slavio većinskom odlukom sudaca.

Al Said, s druge strane, plovi na nizu od tri uzastopne pobjede, a ukupno je u karijeri ubilježio tek dva poraza. Jedan od njih je stigao od njegovog novog kolege iz FFC-a, Ivice "Terrora" Truščeka.

Već ranije FFC je otkrio da ćemo osim Poturka i Leke na priredbi u Sarajevu gledati i mečeve Spahović vs. Browarski, Tufekčić vs. Zhuravlev i Artuković vs. Vardakas.

FFC07: Poturak vs. Leko

Dževad Poturak (BiH) vs. Stefan Leko (GER), KB HW
Pavel Zhuravlev (UKR) vs. Muamer Tufekčić (BiH), KB HW
Tomislav Spahović (BiH) vs. Maciej Browarski (POL), MMA -93kg
Igor Emkić (BiH) vs. TBA

Josip Artuković (BiH) vs. Petros Vardakas (GRE), MMA -84kg
Matej Truhan (CRO) vs. Josif Al Said (SER), MMA -77kg

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.