Goluža ne osjeća odgovornost za debakl na SP-u: Čemu takvo pitanje?

Foto: Hina, Index

SLAVKO GOLUŽA obratio se novinarima nakon što je Hrvatska ispala sa Svjetskog prvenstva u Kataru. Poljaci su izbacili hrvatske rukometaše u četvrtfinalu.

"Čestitke Poljacima na pobjedi. Previše smo zicera promašili. Prelomilo se u 48. minuti kada smo dobili bezveze gol i dvije minute suspenzije bez razloga. Tu nam se razbio ritam".

Igor Vori teško je dolazio do riječi.

"Čestitke Poljacima na pobjedi. Čestitam suigračima na borbi do samog kraja. Nismo uspjeli ovaj put. Najbitnije je da se probamo dignuti u glavama što prije. Čekaju nas još dvije utakmice. Rekao sam da bi bilo lijepo pobjedom za završimo. U prvom poluvremenu smo imali veliki problema, usporili su nas. U drugom poluvremenu otvaramo odlično, oni su se prepali uspjeli su se vratiti i pobijediti", rekao je kapetan.

Goluža je nastavio...

"Promašili smo par izglednih zicera. Falilo je malo neodlučnosti u napadu. Zbili su se u sredini nismo zabadali između dva igrača. Igrači su dali sve od sebe.

Imate li sebi što zamjeriti?

"Treba doći do četvrtfinala. Kad se sve sabere napravit ćemo analizu. Tražio sam bržu igru, zato sam stavio Karačića u igru. Par zicera su nas koštala", rekao je Goluža.

Je li četvrtfinale domet ove reprezentacije?

"Puno se pričalo o zlatu, otvorenom putu...nije to baš tako! Mi znamo da ima nekih stvari koje su nas poremetile i utjecale na naš ritam. Sve bi to bilo drugačije da smo dva zicera zabili", rekao je Goluža.

"Oni su na kraju imali više sreće, nijanse su presudile", nadodao je. 

Strahujete li za svoje izborničko mjesto?

"Čemu to sada, kakvo je to pitanje? Pa mi imamo još dvije utakmice.

"Dakle ostajete na klupi?", pitali smo.

"Ne znam čemu je mjesto tome?", poručio je Goluža.
 

SUDJELUJTE U RASPRAVI NA INDEXOVOJ TEMI SP KATAR I NAŠOJ FACEBOOK STRANICI.
 
Tko je kriv za loš rezultat Hrvatske na SP-u u Kataru?

 

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.