Hajdukovi junaci Kouassi i Maglica: "S Tudorom je drugačije"

Foto: Tom Dubravec, Ante Čizmić, Joško Ponos, Vojko Bašić / Cropix

KAO što je Hajduk sinoć na Poljudu oslobodio gomilu frustracija i konačno pobijedio na svom terenu, okovi su pali i s nogu dvojca koji bi Bijelima tek trebao dati pravi doprinos. Anton Maglica zabio je u prvom dodiru s loptom, nakon sjajne asistencije Kouassija koji je bio drski pokretač Hajduka gte je dobru partiju okrunio i pogotkom.

> Tudor: Ovakav Hajduk uvijek treba biti

> Ivković: Zašto me pitate za Mamića? To je isto kao da ja vas pitam za Fiorentinija

> Na tribinama Poljuda skauti Anderlechta, Fiorentine i Salzburga

> Ludi preokret na Poljudu: Maglica i Kouassi spasili Hajduk protiv Lokosa!

"Zabiti u finalu Kupa sjajan je osjećaj. Posvećujem golove svom menadžeru koji me uvijek bodrio i vjerovao u mene. Sada smo puno bliže tom trofeju, napravili smo dobar posao da nam bude lakše u uzvratu", rekao je Hajdukov "Drogba".

"Nisam se prije šest mjeseci nadao da ću dobiti ovakve ovacije. Što trener od mene traži, to i radim. Mislim da se kod novog trenera ipak malo više radi. Uvijek dajem sve od sebe, nije važno tko zabije".

"Naravno da vjerujem da ćemo osvojiti Kup, nisam znao da je Hajduk u osam godina uzeo samo jedan trofej", odgovorio nam je Kouassi.


S tribina Poljuda gledali su ga skauti koji se sve češće i raspituju za mladog ofenzivca.

"Imam ugovor s Hajdukom na tri godine, vidjet ćemo što će biti, sve je u Božjim rukama", komentirao je napadač iz Obale Bjelokosti.

Anton Maglica bio je u euforiji. Kod Krstičevića mu se stvari nisu poklopile.

"Kad uđeš i zabiješ onakav gol, odmah se diže moral i mogli smo pokazati što znamo. Pitao me Tudor koliko mogu (nakon trotjedne pauze zbog ozljede, op.a.), rekao sam da mogu. Bivši trener me stavljao na lijevu stranu, ali to ima veze i s jakom konkurencijom u napadu. No, ovo je moje mjesto, znam kako se kretati kao centralna špica. Sretan sam, presretan. Ovo je važan gol", rekao je Maglica.

"Puno se toga promijenilo kod Tudora, treninzi su drugačiji, što da kažem, bit ćemo još i bolji. Sve su nam misli bile uprte u ovu utakmicu, posebno pred ovom publikom koja nas je nosila", dodao je mladi napadač koji je lani bio na gubitničkoj strani u finalu Kupa, u dresu Osijeka kojeg je porazio Dinamo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.