Halilović potvrdio: "Hvala Dinamu, mojoj najvećoj ljubavi, vrijeme je za Barcelonu!"

Foto:Screenshot

ALEN HALILOVIĆ dugo nije zaspao nakon što je njegov transfer iz Dinama u Barcelonu konačno zaključen.

Španjolci su u srijedu stigli u Zagreb, u četvrtak se sastali sa Zoranom Mamićem i zaključili posao nakon što su još ranije Alen i njegovi roditelji dogovorili uvjete prelaska u Barcelonu.

Prošlo je i 1 sat u noći kada je Alen konačno obznanio odlazak i na svom profilu na jednoj društvenoj mreži, uz kolaž sebe, Dinama i Barcelone, napisao:

"Hvala Dinamu na svemu, mom prvom klubu i najvećoj ljubavi! Vrijeme je za Barcelonu!".

> Dogovoren transfer Halilovića u Barcelonu!

Transfer najtalentiranijeg mladog hrvatskog nogometaša Barcelonu će koštati od 5 do 15 milijuna eura, ovisno o izvoru informacije, ali i dogovorenom načinu otplate (velik dio transfera činit će bonusi i posebne klauzule). Dinamo bi trebao dobiti 5 milijuna odmah, a ostalo ovisno o Alenovim nastupima za Barcelonu.

Očekuje se da će Barcelona Halilovića prvo poslati u B momčad, gdje će skupljati iskustvo i prilagođavati se na španjolski nogomet i način rada prije nego dobije priliku u prvoj momčadi. Bivša zvijezda Barce Robert Prosinečki ne može predvidjeti koliko će se to brzo dogoditi: "Čim je Barca procijenila da je Alen taj, onda je on to i zaslužio".

Kako i španjolski mediji već danima najavljuju transfer, navijači su ga dočekali spremni. Alenove online profile, kako pravi, tako i one lažne, već danima opsjedaju i brojni španjolski navijači. Uz mnoge pozitivne komentare i čestitke koje stižu iz srca Katalonije, mogu se naći i oni razočaranih madridskih navijača koji su Alena pozivali u Real. Također, broj fanova raste munjevitom brzinom na desetke u minuti... Superzvijezda je rođena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.