Hodgson ni ne pomišlja na ostavku: Strašno sam razočaran, vjerovao sam da imamo remi

Foto: Getty images

ENGLESKI izbornik Roy Hodgson bio je vrlo razočaran porazom od Urugvaja, koji je Englesku doveo na rub ispadanja sa svjetske smotre.

> Suarez ukrao šou: Zabio dva gola Engleskoj, tješio tragičara pa zaplakao

"Vjerovali smo u pobjedu ili barem neodlučeno, ali njihov drugi gol došao kao strašan udarac. Nakon zaostatka na poluvremenu, sve smo učinili da se vratimo. Jako smo razočarani, gotovo uništeni, stvarno smo vjerovali da možemo ostvariti dobar rezultat. Ne znam što reći drugo", rekao je Hodgson nakon susreta.

"Iskreno, ovo je udarac koji nismo očekivali. Veliki dio susreta osjećao sam da dobro čuvamo urugvajske napadače, međutim s druge strane naišli smo i na vrlo jaku obranu. Osjećao sam da smo učinili dovoljno za remi, ali nismo", dodao je.

"Drugi gol Urugvaja? To je, vidjeli ste, bio splet nesretnih okolnosti. Lopta se odbila od glavu Stevena Gerarda, a kada Suarezu pokloniš takvu priliku, on to ne promašuje. Ne, ne bi krivio Gerrarda za gol, iako moram reći da sam očekivao više od njega na terenu", istaknuo je Englez.

"Ostavka? Uopće ne razmišljam o njoj niti se osjećam kao čovjek koji bi trebao dati ostavku. Vjerujem u ovu momčad, vjerujem u njen napredak i njenu budućnosti. Igrali smo protiv dvije vrhunske svjetske momčadi, a siguran sam da ćemo biti sve bolji kako vrijeme bude prolazilo", za kraj će.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.