Husejinović i Brozović za novu laganu pobjedu Modrih

Foto: Ivan Klindić / Cropix

U POSLJEDNJEM susretu 27. kola hrvatske nogometne lige, Dinamo je golovima Huseinovića i Brozovića s 2:0 svladao Inter.

Krunoslav Jurčić poslao je Modre na maksimirski travnjak u formaciji Kelava – Vrsaljko, Šimunović, Addy, Pivarić – Jedvaj, Brozović, Sammir, Halilović – Beqiraj, Krstanović, međutim gosti su bili ti koji su dominirali u uvodnom dijelu susretu.

Bez golova prvo poluvrijeme

U petoj minuti Kramarić je dobro opalio s 25 metara, međutim lopta odlazi pokraj gola. Deset minuta kasnije Hajradinović je pokušao iz poluvoleja, no i njegov udarac nije sasvim precizan. U 21. minuti Matej Bagarić tukao je iz slobodnjaka s velike udaljenosti, ali nije bilo problema za Kelavu. Tek negdje u 31. minuti domaćini su uputili prvi opasniji udarac na gostujući gol.

Na dodavanje Brozovića Pivarić je tukao, a spreman bio Delač na golu Intera. U 40. minuti upisali smo novu prijetnju gostiju. Oršić je pucao iz slobodnog udarca, obrana domaćin loptu je opasno skrenula u korner. Bilo je to sve u prvom dijelu, a bez golova otišlo se na odmor. Ipak, nakon bukvice u svlačionici, Modri su u nastavku krenuli puno ozbiljnije.

Dvije asistencije Pivarića

Poveli su već u 49. minuti kada je Pivarić je ubacio s lijeve strane, a Husejinović je odlično reagirao u kaznenom prostoru i matirao Delača. U 62. minuti imali su gosti priliku izjednačiti kada je odlično tukao Mislav Oršić, no Kelava se ispružio koliko je dug i odbio loptu u korner. Četiri minuta kasnije igrači Dinama riješili su pitanje pobjednika.

Pivarić je poslužio Marcela Brozovića koji izvrsno reagirao i povećao vodstvo Modrih. Petnaest minuta prije kraja Husejinović je lijepo prošao, proigrao Brozovića, a njegov lob odlazi malo poviše gola. Posljednja prilika na susretu pripala je gostima kada je nakon ubačaja Budimir glavom pucao preko gola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.