I na Pohorju pretoplo: Otkazana jubilarna 50. "Zlatna lisica"

Foto: RTV SI

ZBOG nepovoljnih vremenskih uvjeta natjecanje skijašica za Svjetski kup u Mariboru, tradicionalna "Zlatna lisica", koja se ove godine trebala održati po jubilarni 50. put, neće se održati na Pohorju.

"Zlatne lisice u Mariboru neće biti. Vrijeme je pretoplo, ovih dana pada kiša, pa natjecanje neće biti moguće", rekao je u petak direktor Organizacijskog odbora mariborske priredbe Srečko Vilar.

Do ponedjeljka će biti poznato hoće li krajem idućeg tjedna priredbu umjesto u Mariboru biti moguće održati u Kranjskoj Gori, gdje su vremenski uvjeti za sada također slabi jer je vrijeme toplo, a snijeg tanak.

Utrke za "Zlatnu lisicu" po rasporedu Svjetskog kupa trebale su se voziti u subotu 1. veljače (veleslalom) i nedjelju 2. veljače (slalom).

Ranije je, također zbog pretoplog vremena, i Zagreb ostao bez svog skijaškog spektakla, jubilarne 10. Snježne kraljice.

Index sport zbog vas je i na Facebooku. Imamo više od 141 milijun razloga da i dalje budemo odgovorni i beskompromisni. Slobodno kritizirajte i hvalite, ali prije svega - podijelite s nama ono što smatrate bitnim, jer ništa nas ne pokreće bolje od velikih vijesti. Čekamo vas na našoj Facebook stranici.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.