Ibrahimović: Jugoslavija bi bila nevjerojatno snažna reprezentacija!

Foto: Guliver Images/Getty Images

AMERIKANCI su otkrili Zlatana Ibrahimovića. Ibra je svojim izjavama zabavljao novinara Foxa Leandera Schaerlaeckensa, koji ga je opisao kao velikog pobjednika, pravog provokatora te kao osobu koja o sebi obožava govoriti u trećem licu.

Amerikanac je ostao bez teksta kad mu je Ibra na pitanje zašto ga nema među finalistima za osvajanje Zlatne lopte odgovorio:

"Prijatelju, ja sam najbolji".

Ibra je priznao kako mu je najdraži igrač svih vremena "pravi" Ronaldo, a požalio se na zgusnut raspored te je opisao zašto nogometaši imaju težak život.

"Svaki dan trenirate, igrate. Nije lako gledati nogomet svaka tri dana, a kamoli ga igrati. Imam dvoje djece i volim se baviti drugim stvarima u životu, nisam u nogometu 24 sata na dan. Volim pogledati neke vrlo bitne i važne utakmice, ali nisam jedan od onih koji prati sve živo što se događa u nogometu", rekao je Ibra, koji je nadodao:

"Što sam stariji, to sam bolji. Poput vina".

Švedske nema na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a Ibrahimovića ne zanima natjecanje na kojem on neće nastupiti.

"Zlatan će se fokusirati na ostatak sezone. Ja se nisam plasirao na SP, a mislim da ću biti strašno razočaran kad sve to počne. Naravno, pogledat ću neke utakmice, ali ne sve. Ako okrenem na program s utakmicama, onda ću pogledati nešto, ali kažem ne volim previše gledati nogomet".

Ibrahimović je sretan što se Bosna i Hercegovina plasirala na SP.

"To je odlična i pozitivna stvar zbog svega što se dogodilo u Jugoslaviji. Nije im nimalo lako. Mislim da bi jedinstvena reprezentacija bila nevjerojatno snažna zbog igrača koji igraju za Srbiju, BiH, Hrvatsku i ostale zemlje iz bivše Jugoslavije".

I za kraj, Ibra je otkrio kako nije egoističan. Naravno, za sve su krivi novinari.

"Novinari forsiraju takvu vrstu komunikacije sa mnom. Kad postavite glupo pitanje, onda dobijete i glup odgovor. Od početka karijere ljudi su me pokušavali prikazati kao bahatog i arogantnog, ali to nije istina. No na kraju dana jednostavno me boli briga".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.