Jedini Irac koji će sigurno slaviti na Euru, Duff: "Za 100. nastup u zelenom dresu želim zabiti gol"

DUŠA irske reprezentacije, Damien Duff, vrlo vjerojatno je najspremniji igrač kojeg izbornik Giovanni Trapattoni trenutno ima na raspolaganju. U razgovoru za irski Herald, "najdraži nogometaš Irske" izjavio je kako se veseli utakmicama protiv Hrvatske, Italije i Španjolske jer smatra kako Irska ima velike šanse proći skupinu.

Duff je poseban i po tome što će na Euru proslaviti 100. nastup u zelenom dresu.

"Gledajte, to me svi pitaju kako se osjećam zbog toga. Iskreno, drago mi je, ali trenutno nisam fokusiran na to. Ono na što sam fokusiran je Europsko prvenstvo. U svom stotom nastupu za reprezentaciju želim zabiti gol, ali prvo gledam na prioritet momčadi, a to je osvajanje bodova na prvenstvu", rekao je Duff, kojeg su mnogi otpisali prije prvenstva zbog "starosti". Naime, Duffu su 33 godine, a savršenu zamjenu za njega vide u liku i djelu nešto mlađeg Kevina Foleyja.

"Ja se osjećam fantastično. Osjećam se kao da sam svakog dana sve mlađi. Liječnička ekipa u Fulhamu radi čuda kako bi ostali svježi kroz cijelu sezonu", smatra Irac, koji je u engleskom prvoligašu već tri godine.

Irci se nadaju da će napraviti veliku stvar na nadolazećem Euru.

"Uvijek nam je dobro išlo na velikim međunarodnim prvenstvima. Cijela ekipa je spremna i vjerujemo da ćemo postići ogroman uspjeh na prvenstvu", zaključio je Duff.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.