Jeffrey ostaje u Medveščaku: "Zagreb je lijep grad, ima fantastične navijače i želim biti na vrhu EBEL-a"



DUSTIN JEFFREY, napadač NHL kluba Pittsburg Pinguines, ostaje u Medveščaku do 23. prosinca, potvrdio je to predsjednik kluba Damir Gojanović. Jeffrey je prvotno trebao ostati u Medvjedima do 19. studenog, ali kako je lockout u najjačoj hokejskoj ligi na svijetu još uvijek na snazi NHL zvijezda produžila je svoj boravak u Zagrebu.

"Sretni smo što Dustin i dalje ostaje s nama jer njegove igrače kvalitete podigle su igru cijele momčadi, a Medveščak s takvim igračem ima realne izglede za visok plasman ove sezone. Drago mi  je što je i Jeffrey pokazao želju za ostankom što je veliko priznanje svima nama u klubu te potvrda pozitivne atmosfere koja vlada oko Medveščaka", rekao je predsjednik KHL Medveščak Zagreb Damir Gojanović.

Jeffrey je zadovoljan što će ostati u Zagrebu te što će se još neko vrijeme boriti s Medvjedima u EBEL ligi.

"Medveščak je sjajno mjesto za igrati hokej. Dečki u momčadi su sjajni o čemu govori i naš trenutni plasman. Sviđa mi se grad, klub ima najbolje navijače koje sam ikada vidio i čuo, odgovara mi momčad i nisam vidio razloga da ne ostanem. Naravno, trebalo je riješiti pravne stvari i ugovore, a sada kad je sve to riješeno idem zajedno s dečkima napraviti sve da ostanemo što duže na vrhu ljestvice", izjavio je napadač Dustin Jeffrey.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.