Jurčić zadovoljan igrom: "Izrastamo u momčad koja ima sportsku drskost"

Foto: Damir Krajac/Cropix

KRUNOSLAV JURČIĆ zadovoljan je što se Dinamo s Kantride izvukao bez poraza i bez ozljeda uoči susreta trećeg pretkola Lige prvaka protiv Šerifa kojeg "Modri" igraju već u utorak.

"Ovo je prvi put u karijeri da sam vodeći utakmicu razmišljao o sljedećoj i u nastavku počeo odmarati igrače u kontekstu onoga što nas čeka za 48 sati", priznao je Jurčić i prokomentirao "prijateljski remi":

"Generalno gledano sam zadovoljan. Bilo je puno kontakta, ničijih lopti, borbe na sredini terena, a moram reći da sam posebno zadovoljan drugim dijelom. Kažem, u prvom smo izgledali odlično, dominirali i stvarali prilike, ali u nastavku, kada nam nije tako dobro išlo, smo se dignuli, ponovno postavili na terenu i pokazali da izrastamo u momčad koja ima sportsku drskost."

Kek: Dok smo imali hrabrosti napasti, bili smo opasni

I Matjaž Kek, trener domaće momčadi, zadovoljan je ishodom derbija.

"Što nam se sve događalo u 90 minuta!? Moram biti zadovoljan ishodom. Dobro smo krenuli i dok smo imali hrabrosti napasti, bili smo opasni. Kada smo pustili Dinamo igrati, imali smo problema. Nevjerojatno, ostali smo na kraju na terenu s devet i pol igrača. Ali, uspjeli smo utakmicu privesti kraju. Što se sudaca tiče, sve će reći TV snimka. Po ovom pasjem vremenu mislima smo bili u Europi, jedna je europska utakmica za nama, nova nas čeka. Na žalost trojicu smo već izgubili za četvrtak, vidjet ćemo dalje", rekao je Kek i pohvalio svog nogometaša Luku Marića koji je odigrao susret unatoč obiteljskoj tragediji.

"Ponosan sam što u momčadi imamo Luku Marića koji je nastupio na vlastito inzistiranje unatoč obiteljskoj tragediji. Hvala ti Luka u ime kluba i suigrača."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.