Kakva glupost Reala: Ispada iz Kupa Kralja jer je igrao suspendirani Čerišev

Foto: Getty Images / Guliver Images
 
REAL je u prvoj utakmici 1/16 finala Kupa Kralja pobijedio trećeligaš Cadiz u gostima 3:1, što mu je jamčilo miran uzvrat i rutinski plasman u četvrtfinale natjecanja koje je osvojio 19 puta.
 
> Nevjerojatno: Benitez je već izbačen iz Kupa jer mu je nastupio igrač koji nije smio
 
> Opća sprdnja s Realom: Cadiz pjeva "Čerišev mi te volimo", provokator Pique plače od smijeha
 
Ali, priliku da pehar podignu po 20. put neće imati ako se suparnik bude žalio jer je za ugledne goste igrao i k tome prvi gol zabio Denis Čerišev. 

Krilni napadač nije imao pravo nastupa, jer je prošle sezone, koju je proveo na posudbi u Villarrealu, u Kupu sakupio tri žuta kartona, pa je prvu sljedeću utakmicu u natjecanju trebao odraditi suspenziju. 
 
Kaznu je trebao odslužiti upravo protiv Cadiza, ali je umjesto toga igrao i postigao gol. Kada su u Realu shvatili što su napravili, bilo je prekasno, pa nikome nisu zamazali oči time što je u 46. minuti Rus povučen s terena, a umjesto njega u igru poslan Mateo Kovačić.

Važno je napomenuti da Natjecateljska komisija Španjolskog nogometnog saveza neće sama djelovati i kazniti Real, ali ako se Cadiz bude žalio, Real ispada iz Kupa od trećeligaša i to isključivo zbog aljkavosti nedopustive u "kraljevskom klubu".
 
Ovakav slučaj dogodio se ranije ove sezone, kada je Osasuna igrala protiv Mirandesa, a momčad iz Pamplone je izbačena iz Kupa jer je igrao Aitor koji nije smio. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.