Kapacitet BeoArene smanjen za pet tisuća mjesta za utakmicu s Hrvatskom

KAPACITET BeoArene za polufinalne utakmice Europskog rukometnog prvenstva smanjen je za pet tisuća. Utakmicu Srbije i Hrvatske tako će u polufinalu pratiti 14.800 umjesto 20 tisuća ljudi.

Odlučeno je to na sastanku ljudi iz Rukometnog saveza Srbije, EHF-a, Rukometnog saveza Hrvatske i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

"Odlučili smo da kapacitet u Beogradskoj areni za utakmicu protiv Hrvatske bude 14.800 mjesta. Molim sve navijače da sportski i korektno navijaju, kao i od početka prvenstva", rekao je generalni tajnik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković.

BeoArena sa smanjenim kapacitetom je rasprodana i hrvatske rukometaše očekuje žestoka atmosfera.  Neće biti organiziranog putovanja hrvatskih navijača na utakmicu preko turističkih agencija i rukometnog saveza. Naši će navijači ići u vlastitom aranžmanu, a dogovoreno je da će na osiguranju raditi pet tisuća policajaca.

"I da imamo još 10 tisuća karata, opet bi sve bilo puno, s obzirom na to da smo već plasmanom u polufinale napravili dobar rezultat. Plus naravno činjenica da igramo sa Hrvatskom, s kojom imamo rivalstvo u svim sportovima", rekao je Đurković.

U dvoranu neće moći ući nitko tko nema ulaznicu.

"Na terenu očekujem fer i sportsku borbu, a navijače pozivam da sportski bodre svoju reprezentaciju, ali i da pozdrave dobre poteze gostujuće reprezentacije. Želja svih nas je da pobijedimo Hrvatsku, na sportski, fer i viteški način", kaže Đurković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.