Krstičević: Žao mi je zbog navijača

"TEŠKO, teško mi je pao ovaj poraz", prve su riječi razočaranog Hajdukovog trenera Miše Krstičevića nakon domaćeg poraza od Istre.

> "Besmrtni" Hajduk doživio novu sramotu: Istra odnijela bodove pred 20 tisuća navijača 

"Vrlo je teško nešto suvislo reći nakon poraza. Imali smo dosta šansi koje nismo realizirali, a na kraju je došao taj gol iz odbijanca. Žao mi je publike, ipak u ovom broju doći na Istru. Sigurno da smo svi očekivali nastaviti niz domaćih pobjeda", rekao je Krstičević i dodao da ne zamjera Torcidi bakljadu u 61. minuti koja je zaustavila napade njegove momčadi.


"Uvijek se može naći neka zamjerka, ali naši nas navijači toliko podržavaju i dižu. Pa, ako i učine neku greškicu to je u dobroj namjeri, da nama bude bolje. Ja im zahvaljujem na podršci."

Igor Pamić, koji je na Poljudu zaradio drugo ovosezonsko isključenje, bio je znatno zadovoljniji.

"Primjetio sam da je Hajduk sve domaće utakmice vodio, i to već do poluvremena. Bog mi je dao tu šansu da ne vodi protiv nas, i mi smo pobijedili. Ujedno ću zahvaliti i napisima u novinama jer su nas svugdje podcjenjivali, ne znam zašto, ali to nam je sada sve Bog vratio", poručio je Pamić odbivši komentirati isključenje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.