Legendarni Zlatko Vujović o HNS-u: "Dosta više, ovo je gadljivo!"

Foto: Hina

"MI I jesmo za pivnicu i pivnički stol, pa neka se na njega stave janje i odojak, i tu smo gdje jesmo", poručio je legendarni Hajdukov golgeter Zlatko Vujović nakon posljednjih događaja u hrvatskom nogometu.
 
Podsjetimo, HNS je u jednoj zagrebačkoj pivnici organizirao pressicu na kojoj je novi izbornik Ante Čačić objavio svoj prvi popis. Vujović, kao i mnogi drugi, smatra da Čačić nije pravi izbor za reprezentaciju, te da narod nije glup i da je reprezentacija sada ostala bez podrške.
 
"Većina je već sve rekla. Iako nemam ništa osobno protiv njega, mislim da Čačić dosad nema nikakve rezultate niti će se uklopiti u reprezentaciju. Sve ovo je predaleko otišlo, postalo je gadljivo i ne bih dalje potencirao tu priču koja pokazuje da je sve namještaljka politike i podobnih ljudi u Savezu. Narod nije glup. Više nitko neće ići na utakmice", rekao je Vujović u razgovoru za tjednik Novosti.
 
"Šimunić ne može biti pomoćni trener reprezentacije! Krajnje vrijeme je da netko kaže: Dosta!"
 
Razočaran je i što je Joe Šimunić, koji je nakon što je poveo skandiranje "Za dom spremni" kažnjen s deset utakmica suspenzije, dio Čačićevog stručnog stožera.
 
"Ako je Šimunić već bio kažnjen zbog ustaškog pozdrava i zbog toga završio karijeru, onda se nogometom možda može baviti na nekim nižim razinama, a ne kao pomoćni trener nacionalne vrste. Tko je taj tko će reći dosta i koji će doista početi raditi za boljitak hrvatskog nogometa, stvarno ne znam. Ali mislim da je krajnje vrijeme za to."
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.