Magalhaes: Pokrajac je pobjeđivao debele i hendikepirane protivnike!

VINNY MAGALHAES oglasio se svom skorašnjem meču protiv Igora Pokrajca te smo saznali da nema baš najbolje mišljenje o protivnicima koje je naš borac pobijedio u UFC-u.

Sjajni brazilski parteraš Vinny Magalhaes svoj povratnički meč u UFC-u odradit će protiv našeg Igora Pokrajca, a čini se da bi član Croatian Top Teama mogao biti uvučen u trash talk prije te borbe.

Očito je do Magalhaesa stigla informacija da je Pokrajac za hrvatske medije izjavio kako je Brazilac pobjeđivao uglavnom u manjim organizacijama, a na odgovor s druge strane svijeta nije se moralo predugo čekati.

"Oprosti Igore, tvoj pobjednički niz je zahvaljujući pobjedi nad debelim, hendikepiranim i jednom usranom odlukom protiv borca iz srednje kategorije, a i taj si meč zapravo izgubio", napao je Magalhaes oštro našeg borca zbog pobjeda nad Brownom, Soszynskim i Maldonadom.

Magalhaes, s druge strane, je do sada u UFC-u odradio samo jednu borbu. Na UFC-u 97 prije tri godine izgubio je od Eliota Marshalla jednoglasnom odlukom sudaca te je odmah nakon toga dobio otkaz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.