Niko Kovač: Neka Štimac i Šuker povedu naš nogomet u pravom smjeru

NIKO KOVAČ je s bratom Robertom bio gost Bayerna na finalu Lige prvaka. Bavarci su na Olimpijskom stadionu na dan finala organizirali utakmicu između momčadi "Svjetskih zvijezda" i bivših nogometaša Bayerna. Za "Svijet" je igrao Davor Šuker, dok su braća Kovač branila boje "Bayernovih zvijezda".

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije, Niko Kovač iskoristio je ovu utakmicu za razgovor sa Šukerom koji bi 5. srpnja trebao postati novi predsjednik HNS-a, .

"Poželio sam mu sve najbolje kad sjedne u predsjedničku fotelju. Neka on i Štimac povedu naš nogomet u pravom smjeru. Hvala i Markoviću i Biliću i oni su napravili mnogo za hrvatski nogomet, ali uvijek se može bolje", rekao je Niko novinaru SN-a.

Koliko Hrvatska može na Europskom prvenstvu?

"U skupini sa Španjolskom, svi se bore samo za drugo mjesto. Mislim da bismo mogli proći skupinu. Najbitnija je prva utakmica s Irskom, tu moramo uzeti sva tri boda i tako staviti Talijane pod pritisak", izjavio je pomoćni trener Red Bull Salzburga i dodao kako nam samo jak kolektiv može donijeti dobar rezultat u Poljskoj i Ukrajini.

"Pojedinac ne može ništa. Važan je kolektiv, vjerujem da samo kao cjelina možemo napraviti dobar rezultat."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.