Nogometni savez Srbije demantira optužbe za rasizam - snimka demantira njih!

NOGOMETNI savez Srbije izdao je priopćenje u kojem je demantirao optužbe Engleza za rasizam u uzvratnoj utakmici doigravanja U-21 reprezentacija Srbije i Engleske za plasman na Europsko prvenstvo.

> Englezi za rasističko vrijeđanje u Kruševcu traže izbacivanje Srbije sa sljedećih pet velikih natjecanja!

''Viđene su ružne scene. FSS se ispričava gostima iz Engleske i kompletnoj nogometnoj javnosti zbog nesportskog ponašanja dijela članova stručnog stožera i dijela igrača mlade reprezentacije Srbije. Po hitnom postupku ćemo pokrenuti interni disciplinski postupak i na osnovi svih izvještaja kazniti krivce. To ćemo učiniti nevezano od eventualnog pokretanja postupka pred relevantnim organima UEFA-e. Kao olakšavajuću okolnost nećemo prihvatiti ni činjenicu da su naši igrači i neki članovi stručnog stožera bili isprovocirani od strane igrača Engleske Rosea, jer nasilju nije mjesto na sportskim priredbama. Iskreno, istovjetnu istragu očekujemo i od Engleskog nogometnog saveza''.

''FSS najkonkretnije odbija i demantira kako je na stadionu u Kruševcu prije ili za vrijeme utakmice bilo ikakvih pojava rasizma. Povezivanje viđenog incidenta, tučnjave između članova momčadi, sa rasizmom nema nikakve veze i smatramo ga potpuno zlonamjernim'', stoji u priopćenju FSS-a.

Sljedeći snimak pokazuje da su tamnoputi nogometaši Engleske ipak vrijeđani na stadionu u Kruševcu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.