O´Shea odao irski recept za Euro: Znamo kako protiv Hrvata, stvorit ćemo im velike probleme

BIVŠI branič Manchester Uniteda, a trenutni Sunderlanda i irske reprezentacije John O'Shea, u intervjuu za RTE Radio izjavio je kako smatra da Irska ima velike šanse protiv Hrvatske, te da se raduje nastupima protiv Italije i Španjolske na Euru.  No, na samom početku intervjua otkrio je koja je najveća snaga Iraca i kako namjeravaju igrati u Poljskoj i Ukrajini.

Irci će vrebati iz konti i polukontri

"Mi možemo puno toga postići jer nam je izbornik učvrstio samopouzdanje, i uz njegovo vodstvo znamo kako trebamo igrati protiv koje momčadi. Naša igra se bazira na čvrstoj obrani, što često zna iziritirati protivničke ekipe."

"Njihova iziritiranost i frustriranost naša su prednost jer se tako otvaraju prilike za naše brze i ubojite kontre. Vrlo rijetko smo primali pogotke tijekom kvalifikacija za Euro, a istovremeno smo postigli fantastične pogotke. Naša igra će svima stvarati velike probleme", pohvalio se O'Shea.

"Znamo kako zapapriti Hrvatima"

O' Shea se zatim osvrnuo i na prvu utakmicu na Euru gdje ih čeka Hrvatska.

"Ključni ogled na Euru bit će onaj prvi protiv Hrvatske. Stvorit ćemo im probleme. Pripremljeni smo za njih. Prva utakmica u skupini je vrlo bitna, gotovo ključna, a svi nam s razlogom govore – igrate protiv Hrvatske, to je najvažnija utakmica", smatra O'Shea.

"Mislim da je svaka utakmica vrlo važna, a nakon Hrvatske igramo protiv Italije i Španjolske. Vjerujte mi da se svi u reprezentaciji radujemo tim ogledima. Mislim da možemo ostaviti veliki utisak na prvenstvu", zaključio je Irac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.