Opet je tragičar: Terry je zasluženo dobio crveni karton - "Nisam takav tip igrača!"

JOHN TERRY napravio je veliku glupost u utakmici s Barcelonom. S leđa je u kaznenom prostoru udario Sancheza zbog čega je zaradio izravni crveni karton. Pogledajte video i uvjerite se da je Terry zasluženo potjeran s terena.

Ni engleski mediji nisu ostavili ni trunke sumnji da je Cuneyt Cakir ispravno postupio kad je pokazao crveni karton.

"Što je Terry samo mislio?", pita se BBC, dok Guardian jasno kaže: "Igrači Chelsea se ne mogu puno žaliti zbog kartona. Bio je to glupi potez kapetana koji je bez razloga udario Sancheza koljenom dok je lopta bila na drugom kraju."

BBC je prvi došao do izjava kapetana Chelsea.

"Osjećam da sam iznevjerio svoje suigrače i želim se ispričati, kako njima tako i navijačima. Izgleda zaista grubo na snimci. Podignuo sam koljeno, ali srećom ljudi  koji me poznaju i koji su uz mene znaju da nisam takav tip igrača"

"Sanchez se naglo pomicao iza mene, mijenjao je naizmjenično pravac kretanja. Zato se to i dogodilo. Želim samo reći da nisam želio namjerno ga udariti", rekao je 31-godišnji stoper koji neće imati priliku da zaigr svoje drugo finale Lige prvaka. 

"Nemam pritužbi na crveni karton. U tom momentu bunio sam se u afektu nastojeći se zaštiti. No, snimka mi je otkrila da sam pogriješio. Kažem opet, iznevjerio sam dečke. No, baš zato mi je drago što su reagirali fantastično i što se moja odsutnost praktički nije osjetila. Odradili su kolektivno fantastičan posao. Razočaran sam što neću moći igrati u finalu, ali sam zato još više oduševljen što su dečki napravili sjajan posao bez mene. Chelsea je apsolutno zaslužio finale ove godine. Prije tri ili četiri mjeseca nitko nije mogao niti pomisliti da bismo se mogli naći u finalu. Za to je to fantastično postignuće"

Terry i Chelsea samo su jednom igrali finale Lige prvaka, 2008. godine na stadionu Lužnjiki protiv Manchestera. Terry je i tada bio tragičar, jer se poskliznuo u ključnom trenutku na pokisloj umjetnoj travi i promašio jedanaesterac za pobjedu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.