Osim poručio navijačima: Zabranit ćemo vam gostovanja! Nećemo čekati da netko pogine!

NOGOMETNI savez Bosne i Hercegovine ponovno ima problema s navijačima i mora izvući "asa iz rukava" - zabranu gostovanja.

Prošle sezone gostovanja navijačima zabranjena su nakon niza nereda. Najprije su navijači Borca prekinuli derbi protiv Želje, a onda navijači Zrinjskog pokušali linčovati igrače Veleža. Kap koja je prelila čašu bio je sukob Manijaka i Torcide uoči prijateljske utakmice Željezničara i Hajduka. Nogometni savez Bosne i Hercegovine tada je odlučio zabraniti gostovanja navijačima i zabrana je trajala do kraja prošle sezone.

Nova sezona donijela je i radosnu vijest za navijače - opet će moći ići na gostujuće utakmice. Međutim, nakon novih nereda u Mostaru kada su Manijaci demolirali pub Ultrasa, a Mostarci zapalili kombi navijača Slavije, na pomolu je nova zabrana.

"Ovo što se događa s navijačima, kvari mi zdravlje", rekao je Ivica Osim, predsjednik NSBiH za Avaz.

"Pogriješili smo što smo ukinuli zabranu. Neka to svi shvate kako hoće, ali moramo ponovno reagirati. Ako nešto ne ide, onda ne ide. Ne može se nasilu. Nećemo, valjda, čekati da netko pogine ili, ne daj Bože, izgori u automobilu, pa da sjednemo i odlučujemo što ćemo. Zabrana, i gotovo", poručio je Osim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.