Pamić poručio: Štimac mora priznati da Hrvatska ne igra dobro!

Foto: HINA

"IMAMO najjaču skupinu od svih dosadašnjih kvalifikacija", rekao je Igor Štimac na početku ciklusa igranja za SP koje će se igrati iduće godine u Brazilu. Glorificiranje Belgije i ostalih suparnika u skupini, kada se sad pogleda rezultat i strahovanje hoćemo li proći dodatne kvalifikacije, izgleda opravdano, ali ne misle svi tako...

"Belgija ne spada u vrh europskog i svjetskog nogometa"

"Mi definitivno imamo najslabiju skupinu u kvalifikacijama. Niti jednog ozbiljnog protivnika nismo imali na početku kvalifikacija. Što Škotska i Wales znače u europskom nogometa? Belgija? Kad je zadnji put bila na Svjetskom prvenstvu? Da smo mi bili pravi, bili bismo prvi u skupini. Slažem se s Lukom Modrićem da smo bolji od Belgije", rekao je, kao i uvijek iskreno i bez dlake na jeziku bivši reprezentativac, a sada trener Istre, Igor Pamić.

"Belgija nikako ne spada u vrh europskog i svjetskog nogometa. Na kraju to pokazuju i njihovi rezultati prošlih godina, ali su imali takvu grupu gdje su izašli kao pobjednici"

"Treba jednom priznati da igra nije dobra"

Trener Istre smatra kako smo samo dvije utakmice u ovim kvalifikacijama odigrali dobro. U Belgiji i protiv Walesa u Osijeku, a sve ostalo je za zaborav pa čak i pobjeda protiv Srbije u Maksimiru, ističe Pamić.


"Treba jednom priznati da igra nije dobra. Mi smo puno bolje izgledali prijašnjih godina. Ovo su, po meni, najslabije kvalifikacije"

Imali su igrači početničkih poteza, ali o umoru igrača je bespredmetno razgovarat, poručio je trener Istre.

"Štico se može ljutiti, ali nema opravdanja. Problem se zove igra. Najlakše je filozofirati, ali smatram da Hrvatska ima potencijal za bolji nogomet od onoga kojeg pruža"

Pamić smatra da bi loša igra i atmosfera i sve nedaće mogle bi se brzo zaboraviti kad bi bilo malo više samokritike.

"Međutim, da nešto ne štima, po meni bi i on morao priznati"

Na kraju je Pamić spustio loptu na zemlju i poručio svima.

"Ja ću prvi navijati za Štimca i naše dečke da uspiju jer cijelu Hrvatsku u nogometnom smislu prave boljim trenerima i igračima"
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.