Perasović poslije blamaže: Moje vrijeme je prošlo i treba dati priliku drugome

Foto: Hina

POSLIJE poraza od Češke u osmini finala Eurobasketa na presici u Lilleu svoja razmišljanja je dao i izbornik hrvatske reprezentacije, Velimir Perasović:

"Najgora moguća utakmica. Pogotovo u drugom poluvremenu, Česi su prelomili utakmicu, poslije toga se nismo mogli oporaviti, prestali smo igrati i jedino što možemo je ispričati se našim navijačima zbog ovakve izvedbe."

"Što se mene tiče, moj mandat u reprezentaciji je završen, preuzimam krivnju za ovaj poraz", rekao je Perasović.
 

 
"Ja mislim da nikome nije jasno da smo mogli ovako jednostavno pustiti utakmicu u vjetar. Nakon pet minuta igre, kao da smo se ukočili, i da nismo imali nikakve koncentracije ni snage više. Oni su vidjeli da nemamo riješenja, oni su samo pritiskali, a mi smo igrali sve gluplje i gluplje. Kada izgubiš 25 lopti mislim da to dovoljno govori o kvaliteti igre."
 
O želji svojih igrača kaže:
 
"Uopće ne mislim da ni jedan igrač nije htio igrati, prvi krivac sam ja jer nisam izvukao maksimum iz ove momčadi. Za mene je ova utakmica veliko iznenađenje s obzirom na prikazano u pripremama i u službenom dijelu. Nijednu utakmicu nismo odigrali na ovakav način", završio je Perasović.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.