Perosh dobio priliku osvetiti Pokrajca za poraz od Magalhaesa!

Foto: Fightsite

AUSTRALSKI Hrvat Anthony Perosh dobio je ono što je želio, a radi se o MMA meču protiv nezgodnog Brazilca Vinnyja Magalhaesa.

Perosh je još početkom svibnja u razgovoru s nekim inozemnim medijima otkrio kako bi vrlo radio ušao u oktogon protiv borca koji je prošle godine uspio pobijediti našeg Igora Pokrajca polugom na ruci u Torontu. "Magalhaes me prozivao da se borimo još kada je pokušavao doći ponovno u UFC, ali tada naš meč nije imao nikakvog smisla, ja sam imao lijepi pobjednički niz iza sebe. Sad je situacija ipak drukčija. I on i ja smo izgubili u svojim zadnjim nastupima, a vjerujem da bismo pružili dobar meč", rekao je Perosh za MMA Kanvas prije tri tjedna.

Brojni svjetski mediji tijekom četvrtka navečer po našem vremenu izvijestili su da će se to zaista i dogoditi te da će se njih dvoje susresti na UFC-u 163.

Ovo će biti okršaj dva vrsta BJJ majstora, pa mnogi zapravo očekuju da bi nas umjesto okršaja u parteru ipak mogla dočekati borba na nogama.

Na kakve će se taktike odlučiti vidjet ćemo 3. kolovoza, a na istom eventu svoju titulu prvaka branit će i Jose Aldo protiv Anthonyja Pettisa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.