Počeo NBA play-off: Gosti bez pobjede u prve četiri utakmice

Foto: Guliver Image/ Getty Images

POČEO je NBA play-off! Gosti su ga očajno otvorili i nisu slavili niti u jednoj od četiri utakmica.

Najprije su na parkete u Madison Square Gardenu izašli New York Knicksi i Boston Celticsi. Knicksi su slavili 85:78, iako su Celticsi pred kraj treće četvrtine imali vodstvo 70:63. Posljednju četvrtinu Boston je odigrao katastrofalno i postigao samo osam poena. Carmelo Anthony bio je najefikasniji na utakmici s 36 poena. Jeff Green je postigao deset manje za poraženu momčad.

Andre Miller junak je pobjede Denvera protiv Golden Statea. 37-godišnji veteran postigao je odlučujući koš pri rezultatu 95:95, a u posljednjoj četvrtini zabio je ukupno 18 poena. Ukupno je s 28 koševa predvodio Nuggetse. Najbolji strijelac kod gostiju bio je Klay Thompson s 22 poena.

Brooklyn Netsi su sa 106:89 pobijedili Chicago Bullse. Briljirao je Deron Williams s 22 poena i sedam asistencija. U poraženoj momčadi, koja će u doigravanju biti bez najboljeg igrača Derricka Rosea, najefikasniji je bio Carlos Boozer s 25 poena.

Najuvjerljiviji su bili Los Angeles Clippersi koji su sa 112:91 pregazili Memphis. Gosti su u posljednjih 12 minuta ušli sa šest poena zaostatka, ali su odigrali loše posljednju četvrtinu i doživjeli težak poraz. Chris Paul vodio je Clipperse do pobjede s 23 poena i sedam asistencija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.