Pogledajte dramu iz Allianz Arene: Čech je pogodio stranu kod svih šest penala!

POHVALIO JE, u euforiji, sam sebe, ali tko bi mu mogao prigovoriti? Peter Čech odradio još je još jednu nadljudsku večer. 

"Igrači Bayerna pucali šest penala. Kod svih šest sam pogodio stranu"

Taman dok su se igrači Chelseaja igrali s peharom Lige prvaka prvi put u povijesti kluba, Peter Cech proslavio je 30. rođendan. Slavlje je, čini se, moglo početi već kada je skinuo penal Robbenu u produžetku. Bayern se od tog šoka nije oporavio. Nastavio je niz, nažalost, baš na Ivici Oliću, koji je ispao utoliko manji tragičar od Schweinsteigera samo zato jer je promašio prije njega. Čech je pročitao stranu i Lahmu, Gomezu te Neueru, ali nije uspio obraniti njhiove udarce. Nije ni važno. 

"Ulaskom u produžetke je pritisak postao još veći. Očekivao sam da će Robben ići na snagu i šutirati baš onako kako je i pucao. Sada svi možemo uživati u ovom naslovu", rekao je Čech.

I dok je Didier Drogba dijelio snove s Abramovičem i donio mu pehar Lige prvaka, Čech se sjetio - Di Mattea. Trenera koji još nije siguran za sljedeću sezonu.

"Što god se dogodilo, ostat će zauvijek da nam je donio dva fantastična trofeja. Učinio je dovoljno da bi zadržao svoju poziciju. No, to je odluka koju će ipak na kraju donijeti uprava našeg kluba"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.