Pogledajte kako Cedevita sucima traži prebivalište: Opljačkao nas Crnogorac s beogradskom adresom

Foto: Ronald Goršić / Cropix

OPET je Cedevita izgubila dobivenu utakmicu, a ovaj put ostala je i bez trenera. Aco Petrović s direktorom Matejom Mamiće natjeravao je suce po parketu nakon poraza od Partizana, koji se u isto vrijeme iskonski veselio. Slika koja govori puno o momentu Cedevite, frustracijama i porazima koje nisu preboljeli. Nakon jurnjave za, kako ih je nazvao, srpsko-crnogorsko-slovenskim silama, Aco je podnio ostavku, a Mamića je smirivao - Duško Vujošević zbog kojeg su uvedene sankcije u ligi.

"Nedavno sam ostao bez Kupa zbog 23 ukradene lopte protiv Cibone, ovaj put porazila me srpsko-crnogorsko-slovenska organizacija, točnije crnogorski sudac koji zapravo živi u Beogradu. Nema smisla da ostanem jer ciljeve nisam ispunio. Nisam na Final Fouru, nisam osvojio Kup i neću se predomisliti", rekao je Petrović koji je momčad naslijedio od Bože Maljkovića i iz koje odlazi po drugi put, do sljedeće prilike.

Cedevita je sucima zamjerala navodne korake Westermanna u zadnjem napadu, šutnju kod ometanja Wrighta koji je promašio tricu za pobjedu i sporni faul Marka Tomasa u napadu koji je pokazao crnogorski sudac Radomir Vojinović.

Cedevitu će voditi Jakša Vulić.

"Nisam ovo očekivao, evidentno je da stvari izmiču kontroli. Sjest ćemo i vidjeti što dalje", rekao je direktor Mamić kada se ohladio.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.