Pogledajte kako je Jansen brutalno nokautirao Ninčevića: "Namjerio se na krivog, Ivan mu to neće zaboraviti"

Foto: Screenshot; Bild.de, Youtube; Guliver Images/Getty Images

IVAN NINČEVIĆ teško je stradao u posljednjem kolu rukometne Bundeslige. Igrač HSV-a, Torsten Jansen, nokautirao je hrvatskog reprezentativca 50 sekundi prije kraja utakmice, a prema pisanju njemačkih medija Ninčevića čeka operacija i dug oporavak.

U posljednjem napadu HSV-a, Domagoj Duvnjak pokušavao je zapečatiti pobjedu svoje momčadi. I dok je akcija nila u tijeku na desnoj strani terena, Ivan Ninčević je na poziciji lijevog beka čuvao Torstena Jansena, koji se u jednom trenutku okrenuo prema hrvatskom reprezentativcu i brutalno ga glavom udario u glavu. Ninčević je pao na parket, a sekundu nakon njega i Duvnjak, koji je odmah signalizirao sucu da zaustavi igru.

"Jasno sam vidio što je Jansen napravio. Udario je Ninčevića u glavu i pobjegao kao malo dijete", bijesno je nakon utakmice komentirao Dagur Sigurdsson, trener Füchsea.

Jansenovo udaranje Ninčevića najbolje se vidi na 0:03 sekundi snimke.

Ninčević: Žena mi je plakala, teško sam disao

"Ne sjećam se što se dogodilo. Znam da su ljudi bili oko mene dok sam ležao, to je prvo čega se sjećam. To što je Torsten napravio je za svaku osudu i tome nema mjesta u sportu. Razočaran sam", rekao je Ninčević novinarima Bilda.



Pravu dramu u Hamburgu pratio je i bivši reprezentativac Hrvatske, legendarni Pero Metličić, koji je zajedno s kolegama iz Slovenije osudio brutalan start Jansena.

"Torsten Jansen, srami se! Imaš sreće što nisam bio tamo. Svakome se može dogoditi žuta minuta, ali ovo je za svaku osudu. Najgore od svega, na krivog se namjerio. Ivan mu to neće tek tako zaboraviti", prokomentirao je kroz nekoliko statusa Metličić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.