Rakitić osvojio peti trofej u godinu dana: "Ovaj je za moje princeze"

Foto: Index; Getty Images/Guliver Images

U MALO više od godinu dana Ivan Rakitić osvojio je pet velikih trofeja za dva različita kluba. Petnaest mjeseci nakon što je sa Sevillom osvojio Europa ligu, sa Barcelonom je porazio svoj bivši klub u utakmici UEFA Superkupa.

> Sevillin čudesni povratak za produžetke, ali tamo se Pedro od Barce oprostio golom za 5:4!

Treći mu je to UEFA trofej u godinu dana, nakon što je u lipnju s Barcom uzeo i Ligu prvaka. U svojoj prvoj sezoni u dresu "blaugrane" osvojio je i naslov španjolskog prvaka te Kup Kralja, a još ga čeka i španjolski Superkup.

Dodajmo tome i da je u ovih godinu dana biran dvaput u najbolju momčad Primere u dva različita dresa, prošle sezone bio je u momčadi sezone Europa lige, a ove u najboljih 11 Lige prvaka.

"Ajmooo! Još jedan! Zajedno smo patili! Velika utakmica, čestitam Sevilli. Nastavljamo dalje, stiže još jedan trofej. Ovaj je za moje princeze. Tata vas voli", napisao je nakon utakmice Rakitić na svom Instagramu.

 
"Raketa" je sedmi hrvatski nogometaš koji je osvojio europski Superkup. Prije njega osvajali su ga Zvone Boban (Milan, 1994), Igor Bišćan (Liverpool, 2001.), Dario Šimić (Milan, 2003.), Ivica Križanac (Zenit, 2008.), Darijo Srna (Shakhtar, 2009.), Mario Mandžukić (Bayern, 2013.), Luka Modrić (Real Madrid, 2014.).

Dvojica Hrvata na pobjedničkoj fešti u Tbilisiju!

Posted by Index Sport on 11. kolovoz 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.