Repešin "team building" na Muri: "Svi za jednoga, jedan za sve"

Foto: Željko Hajdinjak / Cropix

JASMIN REPEŠA okupio je hrvatsku košarkašku reprezentaciju u Svetom Martinu na Muri gdje će početi pripreme za Eurobasket u Sloveniji, koji počinje 4. rujna.

Izbornik se odmoran vratio iz Dubrovnika, kofere nije stigao ni raspakirati, a već je morao u ljetnu bazu reprezentacije. Za njim je dan kasnije stigao i jedan od njegovih ključnih igrača Ante Tomić, koji je svoj kratki odmor od naporne sezone također proveo u šetnji po Stradunu. Na Muru je stigao i ostatak momčadi, svi osim Roka Stipčevića koji se još oporavlja od ozljede.

"Svi za jednoga, jedan za sve", moto je pod kojim će Repeša voditi generaciju od koje se očekuje nešto više od 6. mjesta koje je Hrvatskoj bio maksimum posljednjih 15 godina.

"Važna je pozitivna atmosfera, da svi budu zdravi i da igramo košarku kakva se od nas očekuje", dodao je Repeša.

"Očekujemo dobru igru, dobru kemiju i dobre pripreme", dodao je kapetan Roko Ukić.

U Sv. Martinu ostaju do 29. srpnja, a onda će po tjedan dana provesti u Slavonskom Brodu, Dubrovniku i Crikvenici, a odigrat će deset prijateljskih utakmica.

Hrvatska na Eurobasketu igra u skupini C sa Slovenijom, Španjolskom, Poljskom, Češkom i Gruzijom.

Popis igrača: Roko Ukić, Marko Tomas, Ante Tomić, Krunoslav Simon, Bojan Bogdanović, Dontaye Draper, Ante Delaš, Rok Stipčević, Damjan Rudež, Dario Šarić, Mario Delaš, Damir Markota, Darko Planinić, Luka Žorić, Lukša Andrić.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.