Riječani dobili slom živaca: Ovakva Lokomotiva tragedija je za nogomet!

Foto: Screenshot; Youtube/Rijeka

MARIN TOMASOV pažljivo je birao riječi nakon što je Rijeka zahvaljujući sucima ostala bez bodova na gostovanju kod Lokomotive.

Tomasov je u 10. minuti utakmice postigao pogodak, kojeg su suci poništili, dojam je, zbog nepostojećeg zaleđa.

"Ne znam što bih rekao. 'Ajde da pokušavaš pa ne daš gol... Po meni je onaj bio regularan i već tu se vidjelo kuda to vodi, ali nije na meni da pričam o tome", rekao je Tomasov.

Rijeka je bila aspolutno bolji protivnik, ali Lokomotiva je u konačnici upisala sva tri boda. Lokosima je pobjedu osigurao Jerko Leko iz dvojbenog penala u 90. minuti.

"Šteta te dominacije što to nismo realizirali, ali da smo na početku već imali 1:0, bilo bi drugačije. Mi smo sve pokušali, ali ne možeš se protiv svakoga boriti. Ovo je kao u filmovima, ne znam što bih rekao...to je tako u životu", nadodao je veznjak Rijeke.

Već treću utakmicu u nizu Rijeka zaključuje s poništenim zgoditkom. Sinoć je sol na ranu dodao i jedanaesterac za Lokomotivu u 90. minuti susreta. Pao je Ante Rukavina, a za pobjedu vrijednu trećeg mjesta ljestvice zabio Jerko Leko.

Vešović: Rukavina je povukao mene! Nema dileme, netko nas želi spriječiti da ostvarimo naše ciljeve 

U službenom zapisniku utakmice stoji da je Marko Vešović zaradio žuti karton kod najstrože kazne dosuđene nad Rukavinom zbog povlačenja dresa, navodi Novi list.

"Sudac je krivo vidio! Rukavina je povukao mene i pao sam preko njega. Bio je prekršaj na meni. Svi su osim suca vidjeli da sam gradio loptu. Ovo je katastrofa. Igrati po takvom terenu i izgubiti nakon ovakvog penala u 90. minuti je katastrofa", bijesan je bio Vešović.

Udarac iz penala bio je jedini udarac na gol koji je Ivkovićeva momčad uputila tijekom utakmice. 

"Lokomotiva je cijelu utakmicu igrala s deset igrača iza lopte.  Ako se ovako misle boriti za vrh, to je tragedija za nogomet. Nadalje, poništen nam je regularan gol, a budući se to ponavlja iz utakmice u utakmicu očito je da sve to više nije slučajno. Očito je da nas se spriječava da ostvarimo neke naše sportske ciljeve", poručio je veznjak s Kantride. 

Napad na suca

Igor Križarić isključio je Matjaža Keka nakon dosuđenog penala, a disciplinskom sucu prijavljen je i predstavnik Rijeke Rade Ljepojević. On je nakon utakmice ušao u teren i vrijeđao suca. Nastavio je s repertoarom i na putu do svlačionice te pred svlačionicom. Kek je također prijavljen, jer je i nakon isključenja došao do terena i negodovao zbog sudačkih odluka. 

"Krasna reklama za hrvatski nogomet. Igrači plaču, a netko se s daljinskim u ruci smije", poručio je Kek nakon utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.