Ruben Lima predstavljen na Kantridi: "Možemo držati korak s Dinamom"

 Foto: HNKRijeka

RUBEN LIMA predstavljen je na Kantridi kao novi igrač Rijeke. Stigao je na jednogodišnju posudbu iz Dinama uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.
 
"Htio bih se zahvaliti klubu na povjerenju i prilici da se dokažem. S utakmica na Kantridi pamtim atmosferu, način na koji grad i navijači doživljavaju klub i sretan sam što ću postati dio toga. Upoznat sam s kvalitetom momčadi i smatram da s pravom možemo razmišljati da držimo korak s Dinamom i da kvalitetno nastupamo u Europa ligi. Imamo jaku skupinu, ali i Rijeka je jaka i već je pokazala da se sa svima može nositi", rekao je 24-godišnji Lima, lijevi bočni, koji je osim za Dinamo u Hrvatskoj nastupao i za Hajduk.
 
"Ruben Lima nam dolazi na jednogodišnju posudbu. Hrvatska nogometna javnost ga poznaje kao svojevremeno ponajboljeg igrača Hajduka i kao dečka koji je počeo karijeru u velikanu portugalskog nogometa kao što je Benfica. Ruben nema problema s jezikom, na terenu se sporazumijeva na hrvatskom", izjavio je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.