Rukavina brutalno iskren: "Ponekad ne trebate znanje nego sreću"

IVAN KELAVA pohitao je u zadnjem korneru pomoći napadu, utakmica je bila na izdisaju, a Dinamo je koji trenutak kasnije dobio novog heroja.

> Jedan Ante previše: Mrežu trebaju objesiti i preko klupe

> Štimac: Bezidejno i tromo. Šuker: Dinamo je zasluženo prošao

> Bugarski mediji našli krivca za ispadanje: Skandalozni sudac je izbacio Ludogorec

> Bugari će se žaliti Uefi: "Navijači Dinama su bacali pivo na vodstvo Ludogoreca i vikali im ´cigani´"

> Čačić: Žao mi je onih koji će večeras piti od tuge što smo prošli, ali mi ćemo cugati sa zadovoljstvom!

> Šokirani Petev: Pitajte suca zašto se igralo sedam, a ne pet minuta nadoknade!

> Čačić: Ludogorec, luda utakmica! Osmjehnula nam se sportska sreća

> Dinamo prošao nakon neviđene drame: Vida zabio u zadnjoj sekundi!

Lani ih je Kelava uveo u Ligu prvaka, a ove sezone unio je nered u suparničku obranu u ključnom napadu.

"Odvukao sam četvoricu ha-ha-ha...Još mi nije dobro, srce mi je stalo, a evo i pozlilo je našem ekonomu. Vratio nam je dragi Bog za Marcelinhovo igranje rukom. Želimo zahvaliti našim navijačima na potpori koju su nam pružali svih 90 minuta", rekao je Kelava.

"Ovo ni Hitchcock ne bi mogao izrežirati"

Njegov kolega iz Ludogoreca Uroš Golubović bio je vidno utučen: "Ovo ni Hitchcock ne bi mogao režirati, u dvije utakmice primili smo golove u zadnjim sekundama. Nije mi jasno zbog čega se igralo osam minuta, a utakmica je bila produžena za pet minuta. Prema mom mišljenju u tih pet minuta nije bilo toliko stvari da bi se produžilo.

I na kraju čestitam Dinamu, i želim im uspjeh u daljnjoj fazi natjecanja", rekao je Golubović.

Vida: Čestitam gostima, ali to njihovo izležavanje po terenu...

Dva su junaka Dinamove infarktne pobjede - Domagoj Vida i Ante Rukavina. Ovaj prvi postigao je gol za treće pretkolo i minimalni play-off Europa lige:

"Lako za moj pogodak, svi smo za njega zaslužni, čestitam treneru i suigračima borili smo se do zadnje kapi krvi, čestitam svima i hvala navijačima".

"Ne bih htio sada pričati o Sheriffu, kiksali smo na otvaranju prvenstva i sad znamo da moramo tuči Cibaliju u subotu, a na treningu u četvrtak ujutro ćemo porazgovarati i vidjeti gdje je i što zapelo. Čestitam i gostima, dobra su momčad, ali imam zamjerku na njihovo ponašanje i izležavanje u drugom poluvremenu", rekao je Vida.

Rukavina: Moramo izravnati račune sa Sheriffom

Ono što je Vida uspio u Zagrebu, Rukavina je u Razgradu - praktički s posljednjim sučevim zviždukom donijeti Dinamu pozitivan rezultat.

"Igralo se za prolaz i mi smo prošli. Ne zanimaju me ničije izjave", kazao je Rukavina upitan za komentare Bugara koji su se žalili na predugu sudačku nadoknadu.

"Sad moramo izravnati račune sa Sheriffom, ne znam je li se ikada dogodilo da Dinamo nekom protivniku uvali dva gola na samom kraju utakmice. Kad sam zabio drugi znali smo da će pasti i treći, ali nervoza je kako se bližio kraj bila sve veća."

"Što ćete...nekad vam ne treba znanje nego sreća", zaključuje Rukavina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.